Alles is netjes op tijd geleverd. Pluspunt is dat het drempelbedrag voor gratis levering een stuk lager is dan de meeste andere online dart shops.
ABC Darts werkt zoals het hoort! Keurig afgewerkte bestelling en met duidelijke informatie vooraf. Bovendien is het een prettige website om ook tips te lezen over diverse dartsonderdelen / dartsonderwerpen.
Product zoals omschreven, goed geprijsd en een fijn contact met de verkoper.
Grote keuze van dartsmateriaal, en snelle en correcte afhandeling
Koop je een keer leuke schafjes met kleurtjes er in breken ze al na 1 keer vallen echt weg gegooid geld dit keer over de andere producten geen klagen en is alles goed en nettjes.
bestelling snel en prima ontvangen. was een kleinigheid vergeten te leveren, maar na telefonisch contact meteen geregeld. volgende dag alweer in huis.
als zeer goed
Artikelen juist geleverd. Levering volgens afspraak. Prima bedrijf. Prijzen zijn gewoon goed, niet duurder of goedkoper als andere dartwinkels.
Goede kwaliteit van spelmateriaal, gemakkelijk te bestellen op de website en snel en verzorgd geleverd.
Het pakketje werd uitstekend op tijd bezorgd. Zoals de bedoeling was. Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.
Werd goed geholpen !!!!!
Doen wat ze beloven!
Snelle levering. Materialen van goede kwaliteit.
Zo als altijd top!!!!
Pluspunten
Goeie prijs voor kwaliteitsmerken
VerbeterpuntenDe track en trace code can het leveringsbedrijf werkt niet
Aantal MM van de barrels van de RvB pijlen vermelden bij productinformatie
Pluspunten
Goeie kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Snelle service, duidelijke communicatie