Snelle levering. Materialen van goede kwaliteit.
Zo als altijd top!!!!
Pluspunten
Goeie prijs voor kwaliteitsmerken
VerbeterpuntenDe track en trace code can het leveringsbedrijf werkt niet
Aantal MM van de barrels van de RvB pijlen vermelden bij productinformatie
Pluspunten
Goeie kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Perfect!
Pluspunten
Snelle service, duidelijke communicatie
Pluspunten
Bij het niet helemaal duidelijk zijn van een order nemen ze direct contact op om het alsnog duidelijk te krijgen en netjes af te handelen.
Ik had een dartbord besteld die op voorraad was maar ik had het idee dat hij niet op voorraad was omdat het een week duurde i.p.v 1 dag. Voor de rest top.
Pluspunten
top ga zo door
Pluspunten
Overal staat een perfecte beschrijving bij. Vooral baat bij de lengte van de shafts. Echt een dikke pluspunt.
VerbeterpuntenNvt
De levertijd zou vantevoren duidelijker mogen zijn.
Pluspunten
Prima antwoorden op de vragen en de flights zien er top uit.
VerbeterpuntenWas niet helemaal duidelijk vanuit de beschrijving of het 2- of 4-zondig bedrukt wordt.