Pluspunten
De set dartpijlen die ik besteld heb was aanzienlijk goedkoper in vergelijking met andere winkels. Super snelle levertijd, ik had mijn bestelling rond 14:30 uur geplaatst en was blij verrast dat ik het de volgende dag al in huis had. Op de site stond namelijk “voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.” Top service dus! De dartpijlen waren netjes en stevig verpakt. De verpakking was geheel onbeschadigd en de dartpijlen waren dan ook in perfecte staat.
Een mogelijk verbeterpunt kan nog zijn om na een bestelling de klant op de hoogte te houden van de voortgang door bijv. een track&trace code te communiceren.
Pluspunten
Eigenlijk is alles goed.
Ik had jullie een mail gestuurd of ik een ander dartbord kon krijgen ( ik had de verkeerde besteld) maar heb hier niets meer over gehoord. Gr. Wouter Bruijgom
Op de foto's leek het product van betere kwaliteit te zijn dan hetgeen ik heb ontvangen. Dat was dus teleurstellend.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Eenvoudig bestel en betaalproces. Directe terugkoppeling van bestelling.
VerbeterpuntenBelofte is voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Bij bestelling in het weekend verwacht je dan levering op de dinsdag. Dat werd de woensdag.
Pluspunten
correcte levering van bestelde producten.
Verbeterpuntenlevertijd iets langer dan op de website vermeld, maar alsnog binnen 3 dagen in huis.
Pluspunten
Besteld en Zelfde dag nog oo mogen halen Toen klein probleemoje net shafts die niet paste en ook meteen om mogem ruilen too
Pluspunten
kwaliteit en aanbod zijn goed. Ik zag alleen nergens staan of de flights en shafts per set van 3 komen of een enkele. Dus nu heb ik teveel flights besteld.
VerbeterpuntenInfo zetten bij producten zoals een flight of een shaft die laat weten of je betaald voor een enkele product of een set van drie.
Pluspunten
Goede, duidelijke site. Snelle levering. Doen wat ze zeggen. Kwaliteit van het bestelde is super!
VerbeterpuntenNiet dat ik zo weet
Pluspunten
Bestelling via internet netjes en snel geleverd.
Pluspunten
Geen nazorg nodig gehad. Goede communicatie en snelle afleveringen
Pluspunten
Prima service , goede communicatie , meteen alternatief geboden voor product dat niet op voorraad was .
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
snelle en correcte levering
een sms met uur van levering <
Geen.
Pluspunten
De flights zijn erg mooi gedrukt, zijn stevig en blijven ook netjes.
VerbeterpuntenOp het moment dat ik de bestelling geplaatst had, heb ik er meteen een mail achteraan gestuurd met de ontwerpen voor de flights. Helaas kreeg ik hier verder geen bevestiging op waardoor ik niet zeker wist of mijn bestelling gelukt was en of ze wisten wat mijn wensen waren. Een aantal dagen later lag de bestelling ineens op de stoep.
Dartbord besteld, netjes betaald en nooit ontvangen!! recensie gaat over ABC Darts maar volgens mij ligt het probleem bij de vervoerder. Dus misschien een ander vervoersbedrijf zoeken. Op zondag besteld, vervoerder zou op maadag en dinsdag geweest zijn, we waren thuis, geen briefje in de bus, of andere vorm van reactie, vrijdag naar ABC darts gebeld, netjes en vriendelijk te woord gestaan, persoon zou contatc opnemen met de vervoerder, helaas niets meer gehoord, ja of ik deze enquete wil invullen
Pluspunten
Goede snelle bezorging en heb gekregen wat ik besteld had