Pluspunten
Super goede service! Een shaft was afgebroken bij een bouncer en is zo goed als opgelost
Verbeterpuntengeen
Geen idee. Volgens mij is het een prima bedrijf
Pluspunten
Snelle service duidelijke website.
Pluspunten
Goede prijzen voor goede producten
Pluspunten
Duidelijke website. Vrij snel geleverd
VerbeterpuntenMeer informatie over de diverse soorten darts/borden
Pluspunten
Duidelijke website en zeer snelle en goede levering
Pluspunten
Ik had een fout gemaakt in de bestelling. Deze werd meteen opgemerkt door ABC darts, ze namen direct contact met me op en de artikelen zijn zodoende dezelfde dag nog verzonden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het is gewoon prima, ik raad je bij iedereen in emmeloord aan.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Netjes geleverd en mail aangaande de levering was allemaal ok.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering
VerbeterpuntenHad een mailtje verwacht bij het punt dat het product bij postnl/dhl ligt.
Pluspunten
Snel geleverd en ziet er prima uit.
VerbeterpuntenJammer dat - naar mijn idee - vantevoren niet wordt aangegeven dat op twee onbedrukte zijdes van de flights - aan twee zijdes bedrukt - een logo staat van ABC Darts in het rood .
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenCommunicatie omtrent levering Kan beter
Correcte info bij producten geven.
Pluspunten
goed verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
De levering was 1 dag eerder dan gepland, top!
VerbeterpuntenOp dit moment zijn er geen verbeterpunten of tips die ik zou kunnen geven
Pluspunten
Snelle levering en mooi gevarieerd aanbod
VerbeterpuntenVermelding van de echte kleur van de darts op de site. Ik dacht echt zwarte gekocht te hebben, maar bleek donkerbrons-grijs te zijn. Hierdoor wijken de kleuren van de (extra aangeschafte) shafts en flights af.....