Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
lever snelheid heel tevreden over
Pluspunten
Zeer vlotte levering
Pluspunten
Snelle levering, ruime keus in assortiment
VerbeterpuntenMisschien een mail sturen wanneer pakket is bezorgd.
Pluspunten
Meedenken met de klant, eerlijk en vrijblijvend advies.
Pluspunten
Spullen besteld en volgen de dag binnen helemaal top!
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
overzichtelijke site, bestelling op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen verzendbevestiging ontvangen, verzendkosten aan de hoge kant voor een standaard envelope die qua gewicht als post verstuurd is
Pluspunten
Ik heb bij het bestellen van mijn eerste dartpijlen heel veel kennis direct van de site kunnen halen. Dit was erg handig! Verder was ik blijkbaar vergeten om mijn huisnummer in te vullen, waardoor de levering niet direct gedaan kon worden. Binnen korte tijd een mail van het bedrijf gehad of ik dit nog kon corrigeren zodat ze het dezelfde dag toch nog op konden sturen. Heb mijn mail echter niet meer gelezen, waardoor ik pas te laat heb gereageerd. Volgende dag gedaan en vanaf toen is alles zeer soepel en met snelle levering verlopen. Nu enkele keren met de pijlen gegooid en ben zeer tevreden. Voelt kwalitatief goed aan.
VerbeterpuntenVrijwel elk bedrijf heeft een automatische check ingebouwd op de invoervelden, zodat klanten niet verkeerde gegevens in kunnen vullen. Misschien is het handig om dit ook te hebben ;)
Pluspunten
Goede service bestelling op tijd binnen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De bestelling is netjes en op tijd afgehandeld. De productkwaliteit was goed.
VerbeterpuntenNa één bestelling nog te weinig ervaring met abcdarts om hier een zinnig antwoord op te geven. Vandaar ook de nvt's bij de beoordelingen.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
het is goed en snel geleverd
Pluspunten
Snel en correcte levering. En goedkoper vergeleken andere dartshops .
Pluspunten
duidelijke site.makkelijk te switchen.
Verbeterpuntenik heb flights en shafts van Phil Taylor(gen 3) besteld maar ik kon niet zien hoe groot ze waren(cm) en nu blijken de flights wel heel erg klein te zijn. Jammer. Dus als er bij de flights en shafts de maat in cm/mm staat wordt het wel duidelijk. Bij sommigen wordt het wel aangegeven.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding van het eigen huismerk pijlen is super!
VerbeterpuntenPijlen zouden 2 dagen na bestelling geleverd worden, maar helaas werd dat later omdat ze niet verstuurd waren, moest zelf een mail sturen met de vraag waar ze bleven ( die mail werd wel snel beantwoord en kreeg de pijlen 2 dagen later volgens afspraak binnen. Als tip: zet als je de pijlen besteld heb handige optionele accessoires erbij zoals een opbergdoosje ofzo
Pluspunten
Klantvriendelijk, behulpzaam, goede en snelle service. Top!
Pluspunten
Goeie service
De kaarten met outshots was onvolledig