Pluspunten
SNELLE LEVERING,GOED PRODUCT, ZEER TEVREDEN
Pluspunten
Communicatie via de mail erg snel/prettig en verzenden gaat ook heel snel
Pluspunten
Sneller geleverd als aangegeven Netjes verpakt
VerbeterpuntenDuidelijkere site of formaten en producten zeker voor mobiele site bezoekers
Pluspunten
Goede kwaliteit en groot assortiment
VerbeterpuntenFoto's op site zijn niet 100% zoals de werkelijkheid. Bestelde pijlen die op de foto zwarte shafts hadden, kreeg aluminum shaft.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik mailde over mijn bestelling en kreeg snel en netjes een reactie terug
Pluspunten
Ze helpen je goed ik had geen bevestiging gehad dat de producten verzonden waren verzonnen heb ik opgebeld gelijk vriendelijk en snel geholpen en die zelfde dag was het binnen ik ben erg tevreden en zal zeker vaker dingen bestellen bij jullie als ik weer iets nodig heb helemaal top
VerbeterpuntenGeen verbeter punten nodig helemaal top!!!!!
Pluspunten
Goedkoop, snel en duidelijk
Pluspunten
Ze denken in oplossingen en waren bereid alles te doen om de gevraagde levertijd te behalen, wat ook nog gelukt is.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Breed aanbod, snel geleverd, zeer tevreden over de gang van zaken
Pluspunten
Snelle juiste afhandeling van bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en geen verzendkosten.
VerbeterpuntenWat op de website staat ook verkopen en dan bedoel ik XQ darts en geen masterdarts en iets wat al gebruikt is. Dat kan gewoon niet.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, prima kwaliteit dartpijlen.
Pluspunten
zeer snelle levering, goede prijs. mooie acties.
Verbeterpuntende verzendkosten/ verzending. onder de 20 euro word hier 4 euro voor gerekend, terwijl het slechts een enveloppe met postzegel is. vind het bedrag van 4 euro hier best veel voor.
Pluspunten
Concurrerende prijs en prima contact als er iets onverhoopt misgegaan is. Ook keurig oplossing aangeboden met snelle service, ga zo door!
Pluspunten
Afspraken nakomen en snel en goed reageren op e-mails.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.