Pluspunten
Alles perfect klasse
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
lage prijs voor goede kwaliteit
Pluspunten
Goede en snelle levering, goede prijs!!
Pluspunten
Snel geleverd! Ruime keuze en prima prijs!
Pluspunten
Ze komen hun afspraken naar als er een probleem en en de kwaliteit van de dart spullen is perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Werd meteen de volgende werkdag geleverd. Echt super!
Pluspunten
Goede kwaliteit en prijs verhouding. Snelle bezorging
Pluspunten
Goede communicatie Makkelijk te bestellen
Verbeterpuntenproducten op de site staat verwarrend vermeld. Sommige producten hebben een naam waar ik nog nooit van gehoord hebt en er staat verder ook niet echt bij wat het precies is.
Pluspunten
Je wordt duidelijk geholpen,elke vraag of mail wordt beantwoord en keurig wegwijs gemaakt. En wordt super vriendelijk behandeld. Al met al,super service.
Verbeterpuntenİk weet niet wat er verbeterd kan worden. Mischien mogen de fotos van produkten van duidelijker
Pluspunten
Geweldige producten. In zeer goede staat en een zeer snelle levering. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling via e-mail
Pluspunten
Ondanks de feestdagen zijn de artikelen op 27 dec. 2014 besteld, maar was dit (bedrukt en al ) op 2 januari 2015 al geleverd. ECHT TOP !
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, goedkope producten.
VerbeterpuntenDe site misschien iets 'professioneler' laten overkomen. Oogt een beetje rommelig.
Pluspunten
Zeer snel bezorgd en goed uitgewerkt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed snel en goedkoop
VerbeterpuntenIets grotere voorraad
Pluspunten
Snelle en perfecte services
VerbeterpuntenBlijf dit volhouden
Pluspunten
Super goede service en altijd attent.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Goed bereikbaar voor vragen. Snelle service.
VerbeterpuntenIk heb geen bedrijf maar bestel voor de Dartclub.
Pluspunten
Duidelijk snel en het goedkoopste!
Pluspunten
zo als gewoonlijk alles goed gegaan de flights zijn nog mooier als ik in de gedachten had hier voor nogmaals bedankt
Verbeterpuntengeen wat ik weet
Mail gestuurd nooit antwoord gekregen..