Pluspunten
Direct antwoord op mijn mails. Snelle levertijd. Goeie service!
VerbeterpuntenIk krijg geen bevestiging van mijn betaling en het is onduidelijk welk betalingskenmerk ik moet gebruiken.
Pluspunten
Erg snelle levering ben ik heel tevreden over. Goeie kwaliteit producten en voor een hele goeie prijs!
VerbeterpuntenUnicorn the power dxm flights toevoegen aan de flights en wat meer shaftjes verkopen zodat je meer keuze hebt. Verder een top winkel !
Pluspunten
Ik had het een dag eerder binnen dan de mail hahaha.
als de levering niet op tijd verzonden kan worden dan zou ik de klanten bellen
Pluspunten
Klantvriendelijk, betrouwbaar, goede service. Top!
Pluspunten
Snelle levering & ruim assortiment.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen, mooie prijs, correcte behandeling en sneller geleverd dan verwacht! Kortom niet twijfelen, maar hier bestellen!
VerbeterpuntenSite mag iets actueler. Ik wilde een dartbord bestellen dat niet meer geleverd werd. Overigens met de beste reden denkbaar, want het product voldeed niet aan de kwaliteitseisen. Blijkbaar liever een product minder verkopen dan kwaliteit onder de maat. Erg netjes!
Bijlage uploaden op bestelsite ipv apart mailen Klan tinformeren over status bestelling
Pluspunten
Ik ben altijd goed geholpen, en heb altijd hele nette producten , op tijd, geleverd gekregen. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Prima afspraken mee gemaakt en nagekomen
Pluspunten
Goed service en klantvriendelijk
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Product snel ontvangen en veel producten om uit te kiezen.
VerbeterpuntenDit klinkt negatiever dan dat het is maar de volgende punten verbeteren zouden tot veel meer verkoop lijden. Meer informatie over producten een verzendbevestiging sturen zodat je weet dat er iets ontvangen kan worden verzendkosten aanpassen op gewicht. Zo kost het verzenden van een setje barrels geen 4 euro maar 1.68 . Als dit 2 euro wordt dan zou ik eerder geneigd zijn om bijv flights en shafts te kopen. Verder een prima ervaring
Pluspunten
Alles, zeer tevreden.
VerbeterpuntenTerugkoppeling wanneer bestelling word verstuurd.
Pluspunten
Zeer snelle levering en goedkoper dan concurrentie. Geen absurde bezorgkosten!
VerbeterpuntenWebsite zou wat professioneler kunnen
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Mooie producten, snelle service en dito levering. Hele goede communicatie. TOP! en nog enkele goodies in het pakket ;-)
Pluspunten
Snelle levering, nog wat toe kunnen voegen.
VerbeterpuntenWebsite.
Pluspunten
Zie mijn beoordeling hierboven. Inmiddels al verschillende produkten afgenomen. Telkens netjes en snel geholpen.
VerbeterpuntenVasthouden dit kwaliteitsniveau!
Pluspunten
Super snelle levering, en persoonlijk contact, je voelt je geen nummer..
Pluspunten
De dartspullen die ik heb besteld zijn van hoge kwaliteit en maken het dartplezier optimaal.
VerbeterpuntenAls ik een product voor 15:00u bestel dan zou ik mijn bestelling graag binnen drie werkdagen ontvangen. Ik zou graag iets minder verzendkosten betalen bij een kleine bestelling.
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
superservice overzichtelijke paginas, helder, snelle en correcte afwikkeling