Ik heb een kroegpakket besteld met daarin ondermeer 144 set flights. Als daar maar 10 verschillende flights bijzitten vind ik dat weinig. Jammer.
Pluspunten
Snelle levering en mooie spullen.
Pluspunten
Goede coulance regeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima website Gunstige prijzen Snelle levering
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
Goedkope prijzen
Pluspunten
Er was iets misgegaan met de betaling via IDEAL, maar voordat de betaling uiteindelijk afgerond werd, was het pakketje al verzonden door ABCdarts. Een super service!
VerbeterpuntenABCdarts zou professioneler zijn door de website aan te passen zodat deze betrouwbaarder overkomt.
Pluspunten
alleen maar positief. Goede en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle en goede service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, Makkelijk, en goedkoop, goeie service
VerbeterpuntenUitbreiding nog meer assortiment
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenMeer product info
Pluspunten
Flink uitgebreid assortiment tegen heel interessante prijzen.
Pluspunten
Snelle levering, goede service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levert prima kwaliteit artikelen tegen een prima prijs. De levertermijn wordt keurig nagekomen. Vooral in de uitstekende service onderscheidt AbcDarts zich! Ik had 10 sets bedrukte flights besteld en had deze eerder nodig dan de aangegeven levertermijn. Ze hebben hun best gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Helaas is dit niet gelukt, waarop ik hiervoor een compensatie ontving. Dit terwijl de fout eigenlijk bij mij lag, omdat ik de bestelling te laat had geplaatst. Dat noem ik nou top-service!
VerbeterpuntenDe website mag wel geüpgraded worden.
Pluspunten
Als de site op de pc niet werkt (lag aan man laptop) wordt er telefonisch meteen naar gekeken. Ga zo door!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het was snel bezorgd. En je krijgt een bevestigingsmail.
VerbeterpuntenIk mis informatie over artikelen. Bijv. de dartborden. De één is duurder dan de ander. Maar is dat ook meteen beter?
Pluspunten
Goede communicatie ,en zeer snelle levereing.
Pluspunten
Ga zo door
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
prima service, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering en een goede prijs
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Super snel geleverd
VerbeterpuntenGeen bevestiging op mijn vraag of er snel geleverd kon worden
Pluspunten
Erg vriendelijk, perfecte communicatie en snelle reactie op mails en snelle levering!
Pluspunten
Betrouwbare site met betrouwbare bezorging!
VerbeterpuntenZet op de site goed bij de artikelen of het een setje is of dat het los is. Ik had namelijk 3x één soort flight gekocht, omdat ik dacht dat het per 1 ging. Ik had nu dus 9 flights in plaats van 3. Dus zet er goed bij of het een setje is of dat het per stuk gaat!
te dure verzend kosten moest 4 euro betalen terwijl de werkelijke kosten 1,80 waren