Pluspunten
Communicatie is goed, levert op tijd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Weinig verzend kosten
VerbeterpuntenIets snellere levertijd
Pluspunten
Zie cijfers :)
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
goede service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en gevraagd mailtje ivb met levering gekregen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het bestelde shirt is mooi bedrukt en ziet er prachtig uit.
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
test
Pluspunten
Prijs is aanzienlijk goedkoper dan concurrerende websites! Snelle levering en duidelijke orderbevestiging en bevestiging van verzending.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede spullen
Pluspunten
Duidelijk, goed en betrouwbaar!
VerbeterpuntenWebsite iets professionelere look geven Meer duidelijkheid/communicatie over verzending (track&trace optie)
Pluspunten
2 bestelde leveringen samengevoegd helemaal top
De verzend kosten zijn stevig. Deze drukken het oordeel over de prijs.
Pluspunten
Altijd prima geregeld.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie via mail. Ga ik zeker vaker gebruik van maken en prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
VerbeterpuntenValt niets op aan te merken dus geen verbeterpunten
Pluspunten
Altijd een snelle reactie op mails en vragen, en het bestelde is supersnel in huis.
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Helemaal top en goed bereikbaar voor overleg en advies.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten