Pluspunten
Meer foto's.
Pluspunten
Snelle levering en een lage prijs voor kwaliteits materiaal.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel antwoord op je vraag. Goede communicatie dus. Prima verzending.
Pluspunten
prijs kwaliteit
Verbeterpuntentijdens vakantie wel besteld geen levering i.v.m. afwezigheid
Pluspunten
mooie prijzen, scheelt toch al 0,45 per 3 flights. ook de prijs van een bdo bord scheelde me 7,50 kreeg toch ondanks zie verbeterpunten toch antwoord op mijn vraag waarom het zo lang duurde, daarvoor hulde.
Verbeterpuntenmochten jullie op vakantie gaan vermeld dit dan op de site zat echt te wachten op me spullen ivm toernooi
Pluspunten
Prima site, duidelijk en veel variatie. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle communicatie als een product tijdelijk niet op voorraad is
Pluspunten
snelle afhandeling en goede service.
Pluspunten
Het is een betrouwbare site
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
Snelle service! Kwaliteit is top. Mooie prijzen in vergelijking met andere dartwinkels
VerbeterpuntenNiet van toepassing!
Ik heb verder geen verbeterpunten
Pluspunten
Beste abcdarts vrienden, Jullie doen het prima naar mijn mening. Het kan natuurlijk altijd beter, of niet? Als jullie nou ook bij ebay aansluitdn om naar het buitenland te versturen, krijgen jullie van Big Poei een 10 plus. Ik dart het hele jaar door op Curacao (zie dartcompetitie op facebook) maar moet telkens de zo nodige spullen naar het nederlandse thuis adres van een kennis sturen. Met vriendelijke groeten, Jose
Pluspunten
gewoon elke keer supersnelle levering van producten die waarmaken wat de website beloofd
Pluspunten
Snelle levering uit stock