Pluspunten
Hele snelle levering en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Een echte aanrader deze site!!
Pluspunten
Zondag flights besteld, dinsdag in huis. Lekker snel
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Het is duidelijk dat dit bedrijf goed voor zijn klanten zorgt. Wij ontvingen onze bestelling met opdruk van ons bedrijfslogo, zonder daar naar te hoeven vragen. Super!
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
2 dartborden blade 4 besteld en binnen 2 dagen al in huis grandioos
Verbeterpuntennee houden zo
Pluspunten
reeds vaker besteld en nog steeds altijd netjes alles binnen gekregen en snel in huis zonder problemen.Top! ben erg tevreden,makkelijk bestellen en snel en goed geleverd.Dus aanrader zeg ik.
Pluspunten
Besteld, betaald, geleverd, vrij simpel zoals het hoort!
VerbeterpuntenEr kwam van de bestelling een bevestiging per mail, maar niet erna dat mijn logo ontvangen was en niet wanneer het verstuurd was. Geen ramp, want t resultaat is hetzelfde, maar als je dan iets moet noemen.. :D
Pluspunten
heb voor het eerst bij jullie besyeld het ging om dart artikelen ben zeer tevreden met de aankoop eb had het ook heel snel in huis prima gedaan
Pluspunten
Ik heb nu voor het eerst besteld en is aan te bevelen. Alles is netjes verpakt opgestuurd. Levertijd was 2dagen dus ook heel snel. Top bedrijf. Zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze dienst.
VerbeterpuntenBij de Flights staat nergens of het een setje is misschien dat dat eventueel kan. Aangezien ik nu 3 setjes heb.
Pluspunten
Binnen 3 werkdagen keurig afgeleverd. Verder geen contact gehad, alles was in orde.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goed en snel zaken doen. Snelle reactie op mailberichten. ALs iets niet duidelijk is worden nadere vragen gesteld om eea duidelijker te maken. Klantvriendelijk. Ben 1 keer bij David thuis geweest om een grote hoeveelheid dartspullen zelf te halen. Leverde geen enkel probleem op. Je krijgt wat je vraagt.
VerbeterpuntenUitbreiding op het gebied van (bedrukte) shirts.
Pluspunten
gekocht: bord, ophangsysteem, 9x flights en 9x shafts. zondags besteld, dinsdag in huis. SUPER!
Pluspunten
Levering wa stipt, prijs goed, keuze prima. Goeie site!
Pluspunten
David, is alktijd correct en denkt ook gewoon met je mee. topper!
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van de order. Ook als artikelen moeten worden bedrukt is de levering binnen 5 werkdagen,
Pluspunten
Aantrekkelijke prijzen, en een goed aanbod
VerbeterpuntenToch een wat uitgebreider assortiment op flights misschien, ik gooi persoonlijk altijd met `Viking` flights en die hebben jullie helaas niet
Pluspunten
Heb Dartbord Blade4 + shafts + flights besteld. Na reeds 3 eerdere bestellingen bij steeds andere aanbieders van dartartikelen was ik uiterst verbaasd over de snelle en correcte levering van ABCDarts. Gewoonweg Super. Zal voortaan alleen nog maar bij ABCDarts bestellen.
Pluspunten
ondanks dat het niet op voorraad was hebben jullie super snel het bestelde toe gestuurd en dat stel ik zeer op prijs.
Verbeterpuntenik zou zeggen ga zo door ik heb wel een opmerking ik gooi altijd met 34gram pijlen en die hebben jullie niet ik heb ze niet kunnen vinden op de syte dat is wat ik jammer vindt.
Pluspunten
Alles wat Darts club Vianen afspreekt en besteld wordt snel geleverd en nagekomen : top mannen ga zo door.
Pluspunten
Ik heb bij dit bedrijf diverse materialen gekocht. De levering was punctueel en perfect. Service en klant vriendelijk, zijn in mijn opzichten zeer goed.
VerbeterpuntenIk kan hier alleen maar zeggen, ga zo door....