Pluspunten

- Ontzettend leuk om een persoonlijk kaartje bij de bestelling te ontvangen. - Het pakketje kwam op tijd

- Het is raar dat je meer moet betalen als je een pakketje naar een centraal punt (postkantoor) laat sturen. Dan maar eerst naar huis laten sturen en vervolgens gekozen om het pakket op te halen van het postkantoor. Ik denk dat dit komt door de vervoerder (PostNL) en niet door De Babykraam. - Portokosten vond ik erg hoog, maar dit komt doordat de winkel alle kosten doorberekend. Veel grote webwinkels doen dit niet.

Pluspunten

Helemaal top!!

Pluspunten

petje heel snel thuis, en het bedankkaartje vonden we prachtig, persoonlijke toets van jullie doet echt veel!

Pluspunten

Vond alles positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en het product komt goed overeen met de foto's die bij het product stonden.

De leveringskosten van €4,95 voor brievenbus post vind ik te veel.

Pluspunten

Snelle levering, met persoonlijke aandacht; er zat een handgeschreven kaartje bij onze bestelling waarin wij bedankt werden voor het vertrouwen en ons veel plezier werd gewenst met de spulletjes. Erg leuk!

Er was wat onduidelijkheid over de betaling; ik gaf aan IDeal, maar werd niet doorgelinkt. Toen via de gegevens in de bevestigingsmail het bedrag overgemaakt en gemaild dat ik had betaald. Toen kwam het ook gewoon goed.

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Prima service en goed bereikbaar!

Pluspunten

Snel en persoonlijk!!!

Verbetering mobiele website.

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke persoonlijke klantcontact

Geen,ga zo door

Pluspunten

Snel geleverd en zo ontzettend leuk/mooi verpakt!!! Heel tevreden!!

Misschien handig als je het pakketje kunt volgen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en een alleraardigst persoonlijk kaartje bij het product (handgeschreven!).

Pluspunten

Veel keuze Op tijd geleverd en een leuk kaartje erbij!

Misschien nog meer praktische uitleg. Waterschoentjes zijn goed van maat maar riempje achteraan zit los en is niet verstelbaar.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Makkelijke betaling

Pluspunten

Persoonlijk. Bellen zelfs als iets niet op tijd geleverd kan worden of het verkeerde geleverd gaat worden. Persoonlijke kaartje bij aflevering heb ik ook zeer gewaardeerd!

Misschien dat de levering juist door de leverancier wordt uitgevoerd, maar dat reken ik de babykraam niet aan, want deze heeft het goed opgelost en zelfs zonder verdere kosten de duurdere aan ons verzonden!

Pluspunten

de snelle levering de handgeschreven bedankkaart de overzichtelijke website nooit eerder van dit bedrijf gehoord, maar nu kijk ik eerst hier voordat ik ga googlen als ik baby producten zoek.

geen, supertevreden

Pluspunten

Snel geleverd, persoonlijke service, breed assortiment

nvt

Pluspunten

- Mooie prijs en goede kwaliteit - Snelle levering - Erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat, dat maakt het persoonlijk!

Geen of lagere verzendkosten

Pluspunten

Snel, leuke persoonlijke kaart bij bestelling, aandacht voor de klant

Pluspunten

Uiterst behulpzaam geholpen door Frances. Aangezien ik een dure aanschaf deed en de winkel te ver is om langs te komen, heeft mevrouw mij vriendelijk van alle antwoorden voorzien op de vragen die ik had. Daardoor ben ik nu helemaal blij ben met een prachtige wagen voor mijn kinderopvang. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan andere gastouders :-)

Pluspunten

Heel mooie en ruime site, super vriendelijke en persoonlijke afhandeling.

nog geen ontdekt

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel/eigenaar. Was een verkeerd product geleverd-kan gebeuren, maar werd direct dezelfde dag opgelost dus hoefde niet lang te wachten.

Pluspunten

Artikelen blijven niet in winkelwagen (cookies?)

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekende service!!!

Pluspunten

Snelle complete levering met persoonlijke boodschap.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)