Pluspunten

goede snelle levering

geen

Pluspunten

Leuke site! Vooral heel fijn: even een probleempje met de betalingswijze, even gebeld, supervriendelijke service en meteen geholpen! EN: vrijdag besteld en maandagochtend geleverd, bedankt!!

///

Pluspunten

Snelle levering, netjes veroakt, vriendelijk kaartje erbij wat het erg persoonlijk maakt

Pluspunten

Snelle levering, netjes veroakt

Pluspunten

snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

ruim aanbod interessant aanbod

Pluspunten

Zeer snelle levering, persoonlijke noot.

We kochten een sneeuwpak in ecru en kregen hem in wit. Wees voorzichtig met kleuraanduidingen de naamgeving van het hoofdproduct.

Pluspunten

Persoonlijk en handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dat waardeer ik erg. Verder snel geleverd en goed over levering op de hoogte gehouden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen

Wel allemaal vrijj klein en veel spullen afgebeeld ook vrij druk in kleurstelling

Pluspunten

overzichtelijke site en snelle levering!!!! zeer betaalbaar! en mooie aparte baby spullen.

Pluspunten

Uitstekende service; toen mijn bestelde maat toch uitverkocht bleek, werd contact met me opgenomen om me verschillende alternatieven voor te stellen. Ik ben erg blij met alle producten, ook het alternatieve product. Het werd ook nog eens erg snel geleverd!

Pluspunten

Super snel geleverd en ook een leuk kaartje erbij met tekst! Bedankt!

De site op mobiel is soms onhandig. De gewone site werkt perfect.

Pluspunten

Pluspunten

De medewerker heeft in verband met het niet kunnen leveren van de juiste maat direct contact met mij opgenomen. En snel een goede oplossing geboden. Bij reactie heeft zij ook weer zeer snel gereageerd. Ik ben daarom heel tevreden over de afhandeling.

Pluspunten

Snelle service en klantvriendelijk. We bestellen zeker nog!

Pluspunten

Snelle afhandeling (of het moet niet op voorraad zijn) Goede communicatie Persoonlijk kaartje bij de bestelling Perfecte levering

Pluspunten

heel vriendelijk,geduldig en correct,er wordt ook rekening gehouden met de wensen van de klant snelle levering en snel antwoord op vragen

Pluspunten

snelle levering. persoonlijk kaartje bijgevoegd. je wordt goed op de hoogte gehouden over het hoe en wat er met je bestelde producten gebeurd. ik kom zeker nog eens terug....

Pluspunten

Leuke spullen, goede kwaliteit en prijs. Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje erbij! Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

de mensen achter de site, de service, het assortiment & prijs/kwaliteit verhouding.

De site zelf - een tikje gedateerd, en de gebruikersvriendelijkheid en navigatie (usability) laat nog wel wat te wensen over - maar uiteindelijk vind je wel wat je zoekt! Heb niet voor niets opnieuw een bestelling geplaatst :). En hoewel het niet heel erg is, zou het wel fijn zijn om het vooraf te horen (bv via de mail) ipv achteraf als er iets aan de hand is (zoals een nalevering).

Pluspunten

snelle levering goeie prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

Vlotte afhandeling van mijn bestelling, fijn en compleet aanbod en keurige verzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Optijd bezorgd

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, leuke indeling

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)