Pluspunten

online shopping met een heel persoonlijke touch! Super!

geen

Pluspunten

Duidelijk en snel. Gezellig pakketje met kaartje

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijke service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Zorgen dat er snel geleverd wordt. Jullie geven aan dat je het verzendproces van playshoes niet kunt beinvloeden, dat vind ik een slechte zaak als dat een van je leveranciers is. Ik wacht nu al meer dan een week op twee artikels, ik vind ik echt te lang im deze tijd.

Pluspunten

Veel verschillende producten, leuke aanbiedingen, snelle levering

Pluspunten

mooie spulletjes overzichtelijke site

?

Pluspunten

Volledig correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, flexibel, verkeerde maat slofjes besteld en na 1 telefoontje de juiste maat ontvangen! Super!

Pluspunten

Supersnelle levering. En erg leuk: een persoonlijk bedankkaartje. En dat terwijl ik maar voor €20,- besteld had!

Pluspunten

Super snelle verzending Uitgebreid assortiment Klantvriendelijke medewerkers

Pluspunten

Snelle levering en goeie hulp bij de vragen die ik had

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de site op een tablet gebruikt en daar was de overzichtelijkheid niet goed. Verder kon ik niet makkelijk op de knoppen rechtsonder drukken omdat daar steeds een pop-up kwam van "chat".

Pluspunten

Erg leuk om een persoonlijk kaartje bij de bestelling aan te treffen!! Snelle levering ook! Chapeau!!

Pluspunten

Een gedeelte van mijn bestelling bleek langere levertijd te hebben en daar werd ik netjes per mail van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk bestelling in 2x verzonden, zonder extra verzendkosten. En bij de bestellingen zat zelfs een handgeschreven kaartje met gelukwensen!

Pluspunten

Ondanks dat ik na 4 uur bestelde toch nog de volgende dag in huis met een hand geschreven briefje erbij erg goede service.

De site doet af en toe raar als je op het volgende product wil klikken, lijkt wel alsof hij niet goed laad. Maar dit kan ook aan onze laptop liggen.

Pluspunten

snel

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk ik werd direct gebeld over een product dat niet snel leverbaar was.

Pluspunten

- duidelijke website - makkelijk te bestellen - snelle levering - persoonlijke touch door handgeschreven boodschap

- Geen, ben zeer tevreden

Pluspunten

Goed op onderdeel te vinden. Goede prijs/ kwaliteit.

Pluspunten

Het persoonlijke kaartje en de snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie website Goed assortiment

Verpakking van voedingsbh kwam slordig over. Ik dacht bijna een 2e hand bh te hebben gekocht. En hoe attent ook de bedoeling was, het bijgevoegde kaartje wat helaas niet te lezen. De inkt was doorgelopen.

Pluspunten

Snelle levering!

Geen op of aanmerkingen

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)