Pluspunten

- Persoonlijk kaartje, erg leuk. - Product was helemaal goed met naam en al. - Tijdige levering, duidelijke communicatie over wanneer.

- Bij het bestellen was er weinig ruimte om de kleur te typen. Wellicht willen mensen soms een opmerking plaatsen wat dan weer in een apart veld moet.

Pluspunten

Snelle persoonlijke afhandeling

Jammer van de doos waarin de hangmat zat had hem graag in een andere doos ingepakt als kado

Pluspunten

Klantvriendelijkheid..! Snelheid inzake afhandeling van de bestellingen.

Niet meteen een negatieve ervaring gehad...

Pluspunten

Zeer snel en vriendelijk contact. Supersnel kunnen betalen en alles in orde.

Pluspunten

de snelle afwikkeling..

niet een kadootje beloven en vervolgens niets bij leveren.....

Pluspunten

Snelle en heldere service

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt. Persoonlijk bedankkaartje.

Geen.

Pluspunten

Hele aardige bereikbare benadering! Leuk het handgeschreven bericht bij de zending!

Pluspunten

Snelle levering Goede service Verkeerde artikel geleverd maar zijn ze super mee on gegaan en hadden snel het goede artikel in huis Leuk het persoonlijke kaartje erbij

Niks gewoon zo doorgaan

Pluspunten

overzichtelijke site, en snelle levering

Pluspunten

snelle levering, persoonlijke aandacht, super dat er een handgeschreven kaartje in het pakketje zat!

nvt

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijk geschreven bedank kaartje

Pluspunten

snelle levering, persoonlijk kaartje erbij, erg leuk!

Pluspunten

- Ik had een verkeerd artikel ontvangen, de dag na mijn mailtje had ik het juiste artikel al in huis. Het verkeerde artikel mocht ik zelfs houden. Zo maak je het niet snel ergens mee! Geweldige service dus, complimenten!

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt

Zag niet op site dat niet alle uitvoeringen beschikbaar zijn in nl.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen, snelle bezorging.

Ik kreeg er een nutteloos 'cadeautje' bij (borstcompres of zoiets). Er staan geen maten bij het product dat ik heb besteld.

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling, vlotte levering en helemaal leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat! Oh ja en niet onbelangrijk; de prijs-kwaliteitverhouding is ook goed.

Pluspunten

Vond het kaartje bij de post erg leuk. Maakt het online kopen van producten wat persoonlijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- werd telefonisch goed geholpen - mijn bestelling van 16.15 uur werd nog meegenomen zodat ik hem de volgende dag in huis had

- ik kreeg de fles in een kapot geknipte en geplakte doos waarbij de gebruiksaanwijzing ontbrak en 2 dekseltjes. Op de doos stond dat de gebruiksaanwijzing en 3 deksels waren bijgesloten wat dus niet zo was. Hierover heb ik gebeld, de verklaring is nu duidelijk. Volgende keer kan dit wel gemeld worden door jullie, op een briefje erbij of iets dergelijks.

Pluspunten

Keurige afhandeling, even gebeld toen product niet op voorraad was en oplossing bedacht

Pluspunten

De bestelling werd snel geleverd en was heel persoonlijk. Leuk label op het pakje met naam van klant erop. Vriendelijk kaartje in het pakje, heel persoonlijk!

Ik vond dat ik ontzettend veel e-mails kreeg nadat ik de bestelling had geplaatst. Dat zou mijns inziens minder kunnen.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke benadering met een geschreven kaartje super leuk!

Nvt

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)