3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi bad.

Zocht bad en kwam bij jullie uit. Het bad nu terug vinden op site lukt niet snel.

Pluspunten

duidelijk alles te vinden prijs/ kwaliteit is goed snelle afhandeling en goed verpakt. binnen een dag in huis

Pluspunten

Goede en doordachte communicatie met een persoonlijke toets: mening en kennis op fora delen, handgeschreven dankkaartje, ... Correcte levering.

Sommige zaken zijn nogal oubollig of minder functioneel t.o.v. andere webshops. Andere webshops werken (nog) sneller, maar als kleinere organisatie is dit vrijwel onmogelijk te volgen.

Pluspunten

Snelle levering met zelfs een handgeschreven kaartje erbij!

Pluspunten

Goede levering en klantenservice toen bleek dat er niet goed was geleverd. Ook prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Mooie dingen voor scherpe prijzen.

Zoekfunctie niet altijd even duidelijk op website

Pluspunten

Net iets goedkoper dan concurrenten en het persoonlijke berichtje bij de bestelling.

Pluspunten

Service, klantvriendelijk en snel!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Website kan overzichtelijker

Pluspunten

* Zeer snelle levering * Goede communicatie; je weet precies waar je aan toe bent * Gratis inbakerdoek * Bij aflevering een persoonlijk geschreven briefje

Geen!

Pluspunten

Was snel binnen en leuk, persoonlijk, verpakt. Blijven doen dus!...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel in huis, leuk h er t persoonlijke kaartje erbij

Pluspunten

betrouwbaarheid v d webshop

Pluspunten

Snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En het kersje op de taart was toch wel de persoonlijke noot bij de levering in de vorm van een persoonlijk briefje. Het maakte mijn dag!

Gewoon zo doorgaan! Door het vele online aanbod proberen nog beter zichtbaarheid online proberen te krijgen. Jammer dat in verhouding de bezorgkosten vrij hoog waren. Kijken hoe jullie die verhouding kunnen optimaliseren

Pluspunten

Bestelde draagdoek was snel binnen, met een lief handgeschreven briefje erbij. Verder is er ruime keus aan mooie, goede babyspullen op de overzichtelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en netjes geleverd met leuk briefje er bij. Ben netjes gebeld wat uitverkocht was.

Waskussen zaten onder de verkleurings vlekken. Artikelen goed bekijken voor dat het verstuurd word

Pluspunten

snelheid, efficientie, kwaliteit, zorg!

Pluspunten

Snelle service en vriendelijkheid.

Pluspunten

Snelle en aardige service! Lieve medewerkers

Pluspunten

Hallo, Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling,alles is prima verlopen. Als ik weer iets nodig hebt dan kijk ik eerst op Uw site. Hartelijk Dank voor de snelle afhandeling. Elly.

Pluspunten

Persoonlijke noot bij de snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gunstige prijs voor de commode, gratis thuisbezorgd, snelle levering.

onduidelijkheid over de bezorgdag/tijd

Pluspunten

Goede communicatie, dat wekt vertrouwen.

duidelijker vermelden dat het speelkleed a t/m z in het engels is. ik vind het geen probleem, maar ik had het niet gelezen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Je plaatst een bestelling en betaald deze en daarna hoor je niets meer....

Pluspunten

heel vriendelijke en persoonlijke service, snelle levering, probeerden wel een oplossing te vinden voor een product dat niet leverbaar was

- updaten van de website: product dat niet meer beschikbaar is staat als leverbaar op de site; - melding krijgen wanneer een product weer op voorraad is: ik kreeg een vervangend product (washandjes in plaats van monddoekjes) dat ik eigenlijk niet wilde hebben - bestelling zonder account: ik had voor "Gegevens invoeren als gast" gekozen maar er werd een account voor mij aangemaakt zonder dat ik dat wilde

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)