Pluspunten

fijne, persoonlijke benadering en prettige afhandeling van vragen over de producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed mailcontact, wordt snel en adequaat op vragen gereageerd, snelle verzending, behalve de indeling van de site dus alleen maar positief. Ook heel goed dat vanaf een bepaald bedrag verzending gratis is.

De site is echt heel onoverzichtelijk. Ik zocht shirtjes in maat 80, maar er is nergens selectiemogelijkheid daarvoor (bijv. apart op tshirts en op maat). Uiteindelijk heb ik ze elders gekocht.

Pluspunten

Op dinsdagavond kreeg ik de ingeving voor een logeerwiegje voor ons 3e kleinkind, dat zondag kwam logeren. Heel fijn dat De Babykraam op woensdagochtend direct tel. bereikbaar was voor m`n vraag of dit voor de levering haalbaar was, plus voor meer info. Kortom: directe tel. bereikbaarheid, contact. En aflevering meteen de volgende dag.

momenteel niet. Tevreden klant

Pluspunten

snelle levering goed verpakt er zat een handgeschreven kaartje bij en dat zie je niet vaak meer tegenwoordig! Daardoor wordt het gelijk een stuk persoonlijker

geen tips of verbeteringen

Pluspunten

Nette email dat spullen een dag later zouden komen.

Pluspunten

Snelle levering, mooi product en goed op de hoogte gehouden van de levertijd door medewerkers.

Pluspunten

GEWELDIGE SERVICE! Zaterdagmiddag gebeld of het boek echt op voorraad was, bevestigd en even voor 4 uur besteld, maandag al in de bus!

Pluspunten

Kwaliteit is goed, persoonlijke tint door een leuk geschreven briefje erbij. Na verkeerde levering meteen de volgende dag de juiste bestelling ontvangen. Het andere artikel mocht ik behouden. Geweldig! Vriendelijke bejegening en goede service.

Mogelijk meer aandacht voor juiste artikel leveren. Er werd dus een verkeerd artikel geleverd. Maar nogmaals, het is ruimschoots goedgemaakt door hele goede service.

Pluspunten

Snelle levering. Ik had een vraag via de mail en had dezelfde dag nog antwoord.

Pluspunten

Duidelijke uitleg op de website. Vriendelijke benadering. Goede service.

Mijn bestelling werd half geleverd. Kan gebeuren. De afhandeling was verder keurig. Verbeterpunt kan dus zijn om bestelling nauwkeurig te verwerken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en attente afhandeling van bestelling.

Het bestelde product zou het nog wat fraaier zijn als ook het stiksel van de letters aan de achterkant mooi weggewerkt waren.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en er is sprake van een snelle levering. Ook het persoonlijke bedank kaartje bij de bestelling vond ik erg attent.

Pluspunten

Snelle en makkelijke bestelling en op tijd thuis bezorgt. Toppie was ook geen verzendkosten omdat het door de brievenbus past. Leuk het handgeschreven kaartje erbij!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, ook met artikelen die niet bij de geijkte babywinkels te vinden is. Snelle levering Leuk verpakt met ook nog een cadeautje erbij!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering, goede producten

Diverse mails gehad waar mijn betaling bleeft, terwijl de bestelling één dag daarvoor gedaan was. Enorm klantonvriendelijk; hiervoor ecxuses gehad, dus akkoord. Vervolgens wéér mails (van beide eigenaren apart: Langs elkaar!) waar de betaling bleef terwijl ik uitgelegd had dat ik dezelfde dag betaald had. Wel bij de aflevering opnieuw excuses g

Pluspunten

Snelle reactie via email, duidelijke website.

Gratis verzenden bij de actie Sock-Ons was niet helemaal duidelijk. Pas in een laat stadium tijdens de bestelling werden de verzendkosten `geschrapt`.

Pluspunten

Onze eerste bestelling bij Babykraam werd vlot geleverd (leuke geste, dat handgeschreven kaartje!) maar helaas was er iets mis: bij één van de producten ontbrak een onderdeel. Onze melding werd snel opgepakt en binnen een paar dagen werd het onderdeel keurig nageleverd door de fabrikant. Babykraam heeft ons voortdurend netjes op de hoogte gehoude

NVT

Pluspunten

Goede snelle service! Handig is ook de `chat` functie op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

accurate afhandling van bestelling

Pluspunten

Snelle service en hele goede communicatie

nihil

Pluspunten

Snelle service. Binnen 2 werkdagen mijn bestelling binnen. Eenvoudig en vlot te bestellen.

nee.

Pluspunten

Keurige afhandeling per mail, mooi verzorgde bestelling, snel bezorgd, met persoonlijke toets, bij ongeluk niet meeverzonden onderdeel snel nageleverd, top!

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)