Pluspunten

Zeer vriendelijk en persoonlijk

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vragen. Werd snel teruggebeld. Ik had verkeerde kleur artikel gekregen en kreeg daarvoor een kortingscode voor de volgende bestelling.

Nauwkeuriger de kleuren vermelden op de website. Ik had een zwarte maillot besteld en kreeg donkerblauw. Er bleek niet eens zwarte te bestaan terwijl dit wel op de webshop staat.

Pluspunten

Vlotte,levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en gemakkelijk contact via de mail; leuk product, ziet er prachtig uit met mooie afwerking en precies zoals op de website.

Kapstokje en meetlat moesten samen worden besteld. We hadden eigenlijk alleen het kapstokje willen kopen.

Pluspunten

Vriendelijk, betrouwbaar en snelle service! Alles is prima verlopen en ben zeer content over mijn aankoop. Enkel een klein probleem gehad ivm betaalopdracht maar het is snel opgelost. Veel succes verder!

Pluspunten

Snelle levering! Het brievenbuspakje was leuk en netjes verpakt.

De chat functie werd niet op gereageerd hoewel men aangaf online te zijn, dat vond ik wel jammer... Ik had namelijk even geen zin om de telefoon te pakken...

Pluspunten

goede prijs, prima service. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke webwinkel, snelle levering, handig product

nvt

Pluspunten

Supersnelle levering. Goede informatie m.b.t. levering.

Pluspunten

Besteld op zondag, en zelfde dag nog verstuurd. Dinsdagochtend al geleverd in België!

Pluspunten

Snelle levering, leuke dat er een kaartje bij zat!!! Product ziet er top uit. Voldoet aan alle voorwaarden!!

Pluspunten

duidelijke website, goede communicatie en hele snelle levering, echt TOP..

Pluspunten

GOEDE BESCHRIJVING VAN DE PRODUCTEN EN EEN SNELLE AFHANDELING.

Pluspunten

op de foto leken de babyschoentjes bruin, eenmaal in huis waren ze groen. ik heb ze gehouden omdat ik ze toch erg leuk vond.

Pluspunten

Superleuke producten Ook producten die je niet in alle babyshops kunt vinden zoals gehoorbeschermers Overzichtelijke site De volgende dag al in huis Er werd persoonlijk telefonisch contact opgenomen bij ontbreken van juiste kleur product

Misschien handig om producten waar nog maar één van is niet op de site te plaatsen of de bestellingen regelmatig te checken. De kleur handdoek die ik had besteld werd toevallig die dag in de winkel verkocht.

Pluspunten

Enorm snel, heel vriendelijk, perfecte levering en heel blij met het artikel! Bedankt!

Pluspunten

Snelle levering Goede terugkoppeling op vraag

Er zit een gaatje in het gaas van het tentje

Pluspunten

Snelle levering. En keurig verpakt! Erg tevreden.

Niet voor zover ik nu heb. De bestelling was goed, dus geheel tevreden.

Pluspunten

De bestelling was in record tempo binnen

Pluspunten

Snel, goede prijs/kwaliteit verhouding en goede afhandeling.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden, Het pakketje is zeer snel en keurig verzorgd bij mij thuis bezorgd

Pluspunten

Pluspunten

Super fijn dat ik geld terug kreeg omdat mijn bestelling door de brievenbus paste!

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)