Pluspunten

snellelevertijd en plaatje op site van artiikel komt goed overeen met het daadwerkelijke product

Pluspunten

Veel keuze Goede kwaliteit

Pluspunten

Ik had mijn product snel binnen en vond het handgeschreven kaartje erbij erg attent en verrassend.

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijke aandacht voor elke klant

Pluspunten

persoonlijke benadering

geen idee

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site. Prachtige producten voor zowel aanstaande moeders als babyproducten

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een persoonlijk geschreven dankkaartje bij de bestelling. Erg leuk en attent!

Pluspunten

Leuk dat er geen extra verzendkosten bijkomen snelle levering na betaling bestelling was goed ingepakt, heb het pakje in goede staat ontvangen leuke verassing bij bestelling

Pluspunten

De prijs van het product dat ik kocht, was een van de laagste die ik heb gevonden, dus dat is zeker fijn! De levering is ook heel snel en ook erg fijn is, dat ik het kon laten bezorgen op een Pakje Gemak punt van PostNL. Verder is het product zelf precies zo als op de afbeelding op de website en de kwaliteit is goed.

Er zijn heel veel subcategorieën. Ik zocht om knuffels, maar ik kreeg vervolgens vijf subcategorieën, die ik dan allemaal een voor een moest bekijken om een leuk cadeautje te vinden, terwijl ze ook net zo goed allemaal in één categorie konden worden geplaatst. Maar de producten zijn leuk, dus als je er even voor gaat zitten is het zo erg nog niet.

Pluspunten

Snelle levering van producten. Personeel erg vriendelijk aan de telefoon en proberen snel een oplossing voor het probleem te maken.

Pluspunten

Ik had hydrofiele monddoekjes besteld, het bestelde artikel werd snel geleverd, alleen zaten er hydrofiele washandjes in het pakketje. Na een mail, kreeg ik het juiste product toch vrij snel opgestuurd. Netjes, zo hoort het!

Even een reactie op de mail met daarin dat het juiste pakketje alsnog is opgestuurd.

Pluspunten

persoonlijk kaartje bij levering op naam

Pluspunten

Snelle levering. Prijs/kwaliteit is top. Mail word snel beantwoord. Een volgende keer weet ik u weer te vinden.

Pluspunten

Snelle levering, pakje was zelfs mooi ingepakt.Prima schoentjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn bestelde spullen bleven liggen bij de PostNL waardoor ik het niet op tijd zou hebben voor een babyshower. Na een telefoontje zijn de spullen nogmaals verstuurd naar mijn werk waardoor ik het nu op tijd heb. Super service!

NIet meer aanbieden om de artikelen op te kunnen halen bij een postnl ophaalpunt. Wanneer jullie het als pakket versturen is het geen probleem. Maar poststukken kunnen niet bij zo een ophaalpunt worden opgehaald en dan krijg je dus problemen met bezorgen.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Graag antwoorden op de chat En de zoekopdrachten verbeteren

Pluspunten

Snelle levering, op de hoogte gehouden over de verzending, klantvriendelijk en het persoonlijk bedankkaartje bij je bestelling

Nvt

Pluspunten

Keurig verzorgde afhandeling van het bestelde product.

Nog geen idee, heb net 1 artikel gekocht

Pluspunten

Ik vind het geweldig, dat ik via de telefoon mevr. Francis ? aan de lijn kreeg.

Pluspunten

Snel kwaliteit en een handgeschreven bedank kaart superleuk ingepakt ook.

Pluspunten

Persoonlijk en snel

Nvt

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)