Pluspunten

snelle service

geen

Pluspunten

Snelle service Ondanks bestelling via webshop toch persoonlijke aanpak via kaartje

Pluspunten

Mooie spullen en mooie aanbiedingen. Ik vond het ook erg leuk dat er een persoonlijk briefje zat bij het pakket, dat maakt het webwinkelen toch weer wat persoonlijker!

Het pakket was ingepakt in pakpapier en dat was gescheurd waardoor de spullen er bijna uitvielen. Maar nu komen pakketjes hier wel vaker gehavend binnen dus dat ligt eerder aan de bezorgdiensten.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, nemen snel contact op indien iets niet voorradig is. Snelle en correcte verzending.

Pluspunten

Snelle levering, goede verhouding prijs kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Was voor mij niet duidelijk dat na een Facebook like er een extra cadeautje was ipv korting toen ik de code invulde op de Side.

Pluspunten

Persoonlijk

Pluspunten

Snelle levering Goede klantenservice

Site mag overzichtelijker

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk

Pluspunten

groot assortiment, niet duur

Pluspunten

Fast service

Price

Pluspunten

Snelle service, persoonlijke touch. Prima!

geen

Pluspunten

Hele snelle service, de volgende dag al in huis! Ook een handgeschreven kaartje erbij wat het nog persoonlijker maakt (ondanks dat het online shoppen is!)

Pluspunten

Very nice product, good service, timely delivery.

Pluspunten

Snelle levering!

Zit kleine beschadiging op product en aan de verzenddoos was te zien wat er in zat.

Pluspunten

De internetsite is niet zo prettig wanneer je producten kiest en loopt erg vaak vast. Ook het betalen ging niet zo soepel per ideal.

Pluspunten

Duidelijk en gemakkelijk

Pluspunten

Je wordt gebeld als je pakketje opgestuurd wordt. Snelle verzending.

De fopspeen is leverbaar in de tekst en kleur die er op dat moment is, misschien is het handig op de site te zetten welke dat is.

Pluspunten

Super persoonlijk! Je krijgt een kaartje met handgeschreven tekst erbij. Dat was heel leuk!

Ga zo door!

Pluspunten

Goede en mooie producten en een verrassend aangenaam contact, met een persoonlijk briefje bij de levering.

Pluspunten

Moeilijkheden met de betaling maar die hebben ze snel opgelost.

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke afhandeling. Persoonlijke kaartje bij de levering geeft een prettig gevoel. Komt over als een bedrijf dat met veel plezier zijn producten aan de de man/vrouw brengt. Zorgt ervoor dat wanneer de keus er is ik liever bij dit bedrijf bestel dan bij een groot commercieel bedrijf. Kortom ga zo door....

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)