Kan ook meer goed

Pluspunten

Bestelling snel geleverd. Het kaartje erbij met een persoonlijke boodschap, heb ik als zeer positief ervaren. Wat attent zeg!!!

n.v.t

Pluspunten

Goede service, persoonlijk en snelle levering! Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle berichtgeving over verloop van bestelling

moeilijk te zeggen over de eerste bestelling

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijke benadering.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en een leuke persoonlijke boodschap bij bestelling!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering! En het handgeschreven kaartje incl klein cadeautje maken het af.

Geen.

Pluspunten

makkelijke zoekopdracht uitvoeren

geen idee

Pluspunten

Snelle levering Persoonlijke benadering De verrassende verpakking met leuke attentie

Op dit moment geen verbeterpunten. Was mijn 1e bestelling. Ervaring was uitstekend. En producten bevallen goed

Pluspunten

Dat ik een andere buggy heb gekregen dan dat stond afgebeeld op jullie site . Wel de juiste tekening maar een ander model vond ik jammer .

Pluspunten

mooie producten, snelle levering

Het zou handig zijn als de verpakking wat discreter was. Zeker wanneer je een product als morning wellness thee besteld.

Pluspunten

Veel productinformatie

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en snel geleverd met een persoonlijk berichtje erbij. Dat waardeerde ik zeer. Leuk

Pluspunten

Er zat een persoonlijk bedank kaartje bij mij bestelling echt zo aardig!!

Pluspunten

Snelle levering van nachtlampje. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

Duidelijke webshop mbt zoeken aantrekkelijke prijzen

ik ben vaker op de webshop geweest en hoewel ik de naam altijd onthouden heb vergat ik altijd 'de' voor babykraam te zetten. misschien een idee om het lidwoord weg te halen, want de naam wordt meestal wel onthouden.

Pluspunten

Zeer goede en gebruiksvriendelijke site

Pluspunten

Site is overzichtelijk en wat mij erg opviel was een snelle levering en snelle feedbacks.

Pluspunten

Mooie webshop met snelle verzending en mooi ingepakt. Zelfs nog een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten.

Aftersales. Had een maat groter besteld van het merk slofjes die we al hadden. Die waren net te klein geworden. Zool van maat groter bleek echter zo goed als even groot als kleinere maat. Dus moest retour of liefst geruild. Staat op de website dat retourzendingen aangemeld moeten worden via account. Dus eerst maar account aangemaakt. Bij account niets gevonden over retour, dan maar ticket ingediend en hiervoor bericht geschreven. Kreeg automatisch? bericht dat ticket niet was aangekomen en of ik wilde mailen. Weer bericht getikt met vraag over retour en ruilen, vroeg ook advies over een vervangend artikel, kostte extra tijd, maar kan gebeuren. Krijg als reactie mail waarin alleen staat dat ik bericht van het systeem zou hebben gehad. Weer mail geschreven, want dat had ik niet, toen kreeg ik reactie met alleen het retouradres en verwijzing naar de site over de procedure. Op de website. waar ook staat dat het artikel via het account aangemeld moet worden, wat ik al had gelezen. Dus helaas totaal geen reactie op mijn mail met adviesvraag, die ik dus 2x getikt had en waarna ik nog een keer moest mailen. Retourkosten zijn voor eigen rekening en waren bij postnl minstens 6,95 en ook verzendkosten van 4,95 moeten betalen. Product was 15,00 euro, dus dat schiet niet op. Ook kon ik de retour dus niet op de gevraagde wijze indienen, dus dat zou dan fout kunnen gaan.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)