Pluspunten

We werden gebeld dat het op het moment niet leverbaar was en dat het iets langer ging duren. Of dit een probleem was. Een week later werd het bezorgd

Ook iets kunnen kopen dat lager is dan 9.50

Pluspunten

Snelle levering en een persoonlijke benadering!

Geen tips!

Pluspunten

Supersnelle levering, lage prijzen, mooie artikelen, cadeautje voor like op Facebook, persoonlijk tintje met handgeschreven kaartje/bedankje

Maten staan niet altijd duidelijk aangegeven

Pluspunten

Snelle correcte levering, met een leuke persoonlijke tekst erbij. Goedkoop.

Jammer dat niet alles op voorraad is en hierdoor niet leverbaar (stopcontact bescherming)

Pluspunten

Geleverd binnen de termijn als vermeld stond.

Pluspunten

snelle levering. vriendelijk contact

Pluspunten

Snel geleverd. Keurig verpakt met een leuk kaartje erbij en een bestekje!

Pluspunten

Gemakkelijke bestelling, snelle en stipte levering, heel verzorgd pakket.

Pluspunten

Snelle levering Makkelijk met betalen Erg fijn om emails te ontvangen ivm de status van de levering

Geen! Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, met persoonlijk bericht een teken van duidelijk bezig zijn met de klanten. Top!

Pluspunten

Service: snel, persoonlijk, prettig! Site heeft een leuke, herkenbare eigen stijl. Veel keus, veel kwaliteit.

Vanuit een paar jaar werkervaring in online marketing en advertising en mijn enthousiasme in dit vakgebied: mijn eerste indruk van de site en dus van De Babykraam: groot assortiment. Ik werd na mijn bestelling aangenaam verrast door de persoonlijke service en ben de site pas beter gaan bekijken toen ik deze beoordeling ging invullen. Toen kwam ik na scrollen en letterlijk op zoek gaan pas op de ‘Het beste met u voor’-pagina, op de lijstjes (handig, getuigt van expertise en werkt goed als klantenbinding!), op het filmpje met jullie winkel (leuk, persoonlijk!) enz. Gebruik deze USP’s, laat dit veel meer op de site doorschijnen, dit onderscheidt jullie van de concurrentie! En hoe sneller potentiele klanten dit oppikken, hoe groter de kans dat ze bij jullie blijven hangen en jullie doorpromoten. :) Tip: gebruik de carroussel voor zelfpromotie (naast de eventuele commerciele benutting); de strook erboven lijkt meer op een plaatje dan op een reeks buttons..

Pluspunten

Het is een erge leuke site met een ruime keus, en op verzoek kun je, je bestelling laten in pakken!! Wat er goed verzorgd uitziet, en het persoonlijke kaartje wat je erbij krijgt is bijzonder!! Kortom super.

Pluspunten

Snel en vriendelijk contact

Email met tracknummer om zending te volgen

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk bericht erbij, lief cadeau erbij. Fijne ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Persoonlijk briefje... ERG TOP ook kleurkeuze erg top

geen

Pluspunten

behulpzaam, persoonlijk met nog een handgeschreven briefje in de bestelling, netjes.

gewoon zo door blijven gaan!

Pluspunten

Geheel duidelijk.snele verwerking.wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Pluspunten

Ene dag besteld en volgende dag al in huis. Ook als heel leuk ervaren de persoonlijke brief die bij het pak was ingesloten.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)