Pluspunten

Goede opvolging van bestelling. Correct en tot in detail behandelt!

Doe zo verder!

Pluspunten

supersnelle levering!

geen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service! Kaartje bij de bestelling was TOP!

Jammer dat de leverdienst het pakje meters ver over de poort heeft gegooid. Gelukkig zat er niks breekbaars in.

Pluspunten

Prima! Product snel en correct geleverd met een persoonlijk kaartje.

Pluspunten

Volledige levering! Met een aanvullend cadeautje, om een eerdere incomplete levering te compenseren! Artikelen allemaal volgens wens en verwachting! Mooi!!

Een dag later dan in eerste instantie vermeld op de site. Voor 16:00 uur besteld is dus niet binnen 24 uur, maar binnen 48 uur. Niet dus danig erg, maar eerder ander verwachtingsmanagement.

Pluspunten

Super snelle en verzorgde levering en een fantastisch handgeschreven briefje bij mijn pakketje!

Pluspunten

De fabrikant had een fout artikel in mijn doos gestopt, maar dit werd door de mensen van Babykraam netjes opgelost. Tijdens de wachttijd werd ik steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen, persoonlijk kaartje erbij, erg leuk.

Pluspunten

Snel, vriendelijk, leuk assortiment

Had eerder een mail gestuurd met een vraag. Tot de dag van vandaag, daar geen antwoord op gekregen. Erg jammer en slordig.

Pluspunten

Persoonlijke attentie bij bestelling. Per abuis werd een verkeerd product toegestuurd, maar bij mail contact werd er totaal geen punt van gemaakt en wordt het juiste toegestuurd en zelfs mocht ik het verkeerde product houden.

Pluspunten

Directe terugkoppeling via de mail en het verloop van de versturing. Snelheid van de levering.

Pluspunten

Gebeld of bezorgdatum uitkwam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en leuk die persoonlijke kaartjes erbij!

De site vond ik wat rommelig en druk. Hierdoor ook minder overzichtelijk. Ook in het bestelscherm vond ik het niet zo overzichtelijk.

Pluspunten

Snel, vriendelijk, adequaat

Pluspunten

-onmiddelijke bevestiging van de bestelling -persoonlijke mail om leveringstijd te bevestigen -heel snelle levering (veel sneller dan verwacht)

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

super snel geleverd, op andere site kwm ik de zelfde hangmat tegen maar dan een stuk duurder. De fysio van me zoon vond de hangmat super goed.

Pluspunten

persoonlijk geschreven boodschap erbij snelle levering goedkope prijzen

Pluspunten

snellen en correcte afhandeling

geen

Pluspunten

Alles is positief

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)