Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk. Kreeg er heel leuk een kinderbesteksetje bij. Goede producten.

Pluspunten

erg snelle levering! duidelijke instructies.

Aangeven wanneer het meerijd plankje bevestigd is aan de wagen, de wagen niet altijd meer volledig inklapbaar is, dat is namelijk bij mijn kinderwagen het geval.

Pluspunten

Gebeld over de bestelling. Ik werd goed geholpen en evt. oplossingen werden aangeleverd.

Als iets niet voorradig is dat het beter wordt aangegeven.

Pluspunten

Hele snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijkheid over levering. snelle levering.

meer producten in gamma opnemen, die alternatief bieden op dure merken.

Pluspunten

Snelle levering, ingepakt als cadeautje, leuk persoonlijk kaartje erbij, helemaal blij werd ik van de levering!

Pluspunten

Vriendelijke, snelle service.

Email over betaling kwam wat laat zodat ik me afvroeg of het wel goed ging of niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk contact als het bestelde product niet leverbaar is en een perfecte oplossing werd gevonden.

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

geen

Pluspunten

snelle levering en goede prijzen

geen

Pluspunten

duidelijke site en goede afhandeling van de bestelling. Ook als de producten niet direct leverbaar zijn. snelle reacties via de e-mail. Ook de persoonlijke aanpak waardeer ik erg.

het was mij via de site niet duidelijk geworden dat sommige producten niet direct leverbaar waren.

Pluspunten

snelle en vriendelijk service

Pluspunten

Snel en goed contact.

Pluspunten

persoonlijke follow up nav van bestelling snelle reactie op chat

ik heb ene riem besteld die in meerdere kleuren en maten te bestellen was, het was van de pagina niet duidelijk hoe ik kon kiezen voor een bepaalde maat of kleur. Misschien kwam dit doordat ik het laatste exemplaar had.

Pluspunten

Product is exact zoals omschreven en voldoet aan verwachtingen. Goed in details, zag er verzorgd uit (aardig kaartje bij zending).

Verpakking. Doos was te groot en te weinig "vulmateriaal" waardoor hij behoorlijk is ingedeukt/beschadigd. Voor het bestelde product had dit geen consequenties, maar dat zou voor andere artikelen wel het geval kunnen zijn.

Pluspunten

Na een verkeerde bezorging gelijk gebeld en het werd goed geregeld. ik kreeg meteen een nieuw product en heb het oude terug gestuurd. erg fijn om mee te werken

Pluspunten

Goede communicatie en service!

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Snelle en nette verzending, handgeschreven kaartje zeer attent, mooi ingepakt!

Pluspunten

* Snelle levering. * Persoonlijke boodschap in de vorm van een kaartje.

Pluspunten

alles werd goed behandeld. Zelf had ik een fout gemaakt v/h huisnummer maar werdt super geholpen.

Haag 111

3930 Achel

Over De Babykraam

DeBabykraam. Babywinkel boordevol biologische, ecologische, logisch en vooral leuke babyspullen en kadootjes. De leukste winkel van .... euh ... de Wereld?? Wij, Frances & Henk vinden van wel :-)