Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Accu is volgens de berichten direct verzonden maar nog steeds niet binnen geen track en trace ontvangen dit is zeer matig
Beveelt niet aan
4 July 2020
Ed
Berkel en Rodenrijs
Ik was op zoek naar een kwalitatief goede accu voor mijn Macbook. Heel veel accu's die via internet verkrijgbaar zijn hebben een matige capaciteit! In een forum gelezen dat de accu's / batterijen van Accuman kwalitatief goed zouden zijn. De accu ingebouwd in mijn Macbook volledig geleden en vervolgens ontladen en weer 100% geleden. De capaciteit lijkt erg goed te zijn!
3 July 2020
Robert
Amstelveen
directe levering, ik had probleem met bankbetaling lukte even niet. rekening bij de levering ontvangen en als nog betaal, goed service van de accuman.
30 June 2020
Geert Broekstra
Woerden
Snelle levering, prima product
27 June 2020
Mjh
Kerkrade
Uitgebreide collectie producten met een duidelijke beschrijving van de toepasbaarheid en geschiktheid van de accu. Levering als beloofd al de volgende dag. Een aanbeveling om met de Accuman zaken te doen.
20 June 2020
Walter
Hoogeloon
Product voldoet geheel aan mijn verwachtingen !
18 June 2020
Gerard
Emmen
Binnen no time de juiste accu voor mijn oude accu-boormachine gevonden. En ook nog voor een heel schappelijke prijs!
15 June 2020
N.
Oldebroek
Prima accu geleverd. Ik had nog een vraag over een onderdeeltje; snel en vakkundig antwoord.
13 June 2020
Okko Doornbos
Eindhoven
Bestellen, volgende dag geleverd. De prijs van het het geleverd product is in vergelijking met andere aanbieders laag.
11 June 2020
Peter
Waardhuizen
Voor mijn bosch professional boormachine een accu besteld, heel makkelijk en snel. Volgende dag al in huis veel meer vermogen dan de originele, hoop dat hij lang mee gaat. Goed gevoel bij deze shop.
11 June 2020
Bert
Laag Zuthem
Ik heb een accu snoeischaar uit 2006. De originele accu's zijn niet meer verkrijgbaar in de handel De Accuman heeft een nieuwe gemaakt die veel krachtiger is en (nog) langer goed blijft. De ene dag gebeld, de volgende dag in de bus. Geweldig!
8 June 2020
Leo
Eindhoven
Al meerder keren accu's besteld ook voor oudere machines. Hierdoor kan ik toch langer doen met mijn Bosch apparatuur.
8 June 2020
OnnO
Alphen aan den Rijn
ik heb tot heden mijn bestelling nog niet ontvangen waarom duurt het zo lang????????????
Beveelt niet aan
frans
leystad
Zeer goede service en snelle levering!
Edo
Alphen aan den Rijn
Duidelijke en snelle levering.
Alexander
Vaassen
Per telefoon geadviseerd over de juiste accupack voor mijn boormachine. Door een misverstand de verkeerde accu gestuurd. Zonder verdere rompslomp, na een telefoontje, de juiste accu na gestuurd. Op mijn vaag wat moet er met de geleverde accu worden gedaan, was het antwoord: stuur maar op of breng ze langs als je in de buurt bent.
3 June 2020
Ger
Amsterdam
Na de bestelling de bevestiging en dan de levering. Super snel.
28 May 2020
Gerard
Zevenaar
Prettige ervaring met medewerker Wouter die vrij snel belde over dat de eigen accu geretourneerd moest worden ( wat begrijpelijk is ) en de accu was snel geleverd. Chappeau @@@
26 May 2020
P. J. van Noordt
Poortugaal
Bestelling vroeg op de dag gemaakt... Binnen 2 dgn mijn bestelling binnen...
22 May 2020
Michaël lopulisa
Oostwold
De beoordeling per mail was sneller dan de aflevering .
22 May 2020
Gust Loodts
Kasterlee
2 accu's gekocht voor een oudere Bosch PSR 14,4 VE2 schroefboormachine. Deze werkt weer perfekt. Top!
17 May 2020
Dave
Abbekerk
Het product dat ik had besteld was een accu van het huismerk voor mijn Bosch 14,4V toestel. Prima levering, snel bezorgd en alles zat in een goede verpakking.
12 May 2020
Ricardo
Tull en 't Waal
Ik bestelde voor mijn accu schroefmachine van een bekende grote organisatie uit Duitsland, een accu en deze werkt nog beter dan de accu’s van de dealer zelf. Ik ben dus zeer tevreden hierover. Ik adviseer dan ook de Accuman!
12 May 2020
Moshé van Tulden
Vrouwenpolder
Een winkel met verstand van accu's en een goede service.
9 May 2020
Tim
Sint Pancras
Alles verlopen zoals het hoort, snel en correct.
8 May 2020
Geert