Pluspunten
Op zich prima bedrijf en service (denk ik). Ik vind wel dat de vragen in deze enquete eigenlijk pas goed beantwoord kunnen worden na bijv. 1 a 2 maanden. Daarom het ik een 6 ingevuld bij sommige vakjes (dus eigenlijk weet ik het nu nog niet)
VerbeterpuntenVerbeterpunt voor de beoordeling/enquete: Betrouwbaarheid en Nazorg/garantie kan ik pas over enige tijd beoordelen (na bijv. 1 of 2 maanden). Ook de Kwaliteit kan ik nu eigenlijk nog niet goed beoordelen. Kortom: De factor tijd speelt een grote rol hierin.
gebruiksaanwijzing heb ik gemist