Pluspunten
Zelfs op zondag wordt de mailing beantwoord.
VerbeterpuntenOp de site staat: verzending met DHL. Tot mijn verbazing komt mijn pakje met PostNL. Zat ik toch op de verkeerde te wachten. Beetje verwarrend.
Pluspunten
Snelle service, toen ik belde had ik echt een man aan de telefoon die wist waar hij het over had, ook gelijk mijn bestelling via de telefoon kunnen doen, een webwinkel met persoonlijke service, perfect !! Over kwaliteit nazorg en garantie kan ik nu nog niets zeggen.
Pluspunten
Dat zulke service nog bestaat: Meedenkend, klantvriendelijk, een geweldige service en supersnelle afhandeling.
Pluspunten
Telefoon wordt direct opgenomen. Snel herstel van een verkeerde levering
Pluspunten
Duidelijke beschrijving en foto`s van het produkt. Snelle levering. Betere kwaliteit dan het origineel.
VerbeterpuntenAanlogpunt op de website om de leveringsstatus te kunnen volgen.
Pluspunten
Geniaal met 1 woord !
Verbeterpuntenneen
nee