Precies!!

Duidelijkheid op de site en een snelle, correcte uitlevering. Top.

Super service

Bestelling zoals altijd vlot en correct geleverd. Zeer uitgebreid gamma met mooie kortingen.

Snelle en uitstekende service!

De bestelling heb ik zeer vlot kunnen doen op deze duidelijke webshop. Betaling en verzending verliep ook moeiteloos. Snelle verzending. Ik heb ook gekozen voor een optie "inpakken als cadeau", het was heel mooi ingepakt met een dubbele lintje en een stikkertje met boodschap. Zeer tevreden!

Mijn zaak voor 'beauty & style'

Sinds jaar en dag ben ik klant bij Parfumania, ontvang hun periodieke mailings en vaak doet mij dat besluiten om iets aan te schaffen. Zeker als er acties zijn zoals gratis levering of als mijn favoriete merken in de aanbieding zijn. Simpele maar effectief werkende website, leveringscondities, prima en snelle levering. Kortom Parfumania is mijn winkel voor al mijn toilet artikelen.

Eau de parfum van Estee lauder besteld. Was erg blij, dat het de echte was. Slechte ervaring helaas met andere site.

Parfumania PERFECT,

Ik ben al jaren zéér tevreden klant! Ik ben heel tevreden over de goede en snelle service!

Betrouwbaar en groot aanbod

Parfumania heeft een groot assortiment van bekende merken en leuke kadootjes. De prijzen zijn zeer plezierig en de levertijd is prima!

Grote keuze, prima prijzen en vlotte levering!

Alles goed verlopen

Bestelling snel geleverd. Mooie aanbieding

Snel geleverd heerlijke parfum

Heel blij met deze online shop. Heerlijke parfum voor een goede prijs

Uitstekend!

Super goede service, heel snel geleverd en het wordt ook nog eens super leuk ingepakt. Ik ga vaker bestellen.

geweldig.

Duidelijke website. Snelle levering.

Totaalservice

Snelle vlotte service tegen eerlijke prijs

Snelle en zeer goed bereikbare klantenservice en levering originele producten.

Het bestellen van mijn navul product was erg snel binnen, de pakketservice was even te grof met paket om gegaan waardoor het product lekkend binnen kwam. Hier meteen over gebeld en kreeg meteen medewerker an de lijn, die meteen gezorgd heeft voor een nieuw product. Zeer goede en accurate klantenservice. Nogmaals bedankt PARFUMANIA Met vriendelijke groet, Rene

Het goedkoopste en snelste in bezorging ,een aanrader voor wie het maar wil horen.

Super snelle bezorging en ook nog eens echt de goedkoopste, na checken andere aanbieders. Top!

Top product

top

alles verliep zoals vermeld

Top, alle bestelde producten netjes en vlot geleverd.

Voor herhaling vatbaar. Heel ruime keuze, makkelijk te bestellen en alles vlot en volgens afspraak geleverd. Een aanrader.

goede snelle levering tegen redelijk scherpe prijzen

goede snelle levering; prijs kan nog iets scherper als ik op andere websites kijk...

super !

Stipt geleverd en mooi verpakt als geschenk

Altijd duidelijk wat te koop is en wel of niet op voorraad de aangegeven levertijd wordt nagekomen

Een prima ervaring met Parfumania.

De service is perfect , ook gevraagd een proefmonster van een andere geur. Top!!

Mijn bestelling is heel snel verzonden. Product exact zoals beschreven. Incl een klein proefmonster. Verzendverpakking netjes.

uitstekend

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Voor minder geld dezelfde parfums en snel thuis geleverd!

Postbus 296

9400AG Assen