Scherp tarief producten en redelijk vlotte levering.

Afspraak is afspraak

Producten op de afgesproken dag geleverd, daar hou ik van.

Ruime keuze, prima service!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Een super snelle, lekkere, goede prijs kwalitatieve parfum.

Ik was op zoek naar de parfum Devotion van Dolce & Gabanna, om mezelf mee te verwennen, die ook nog eens qua prijs aantrekkelijk zou zijn. Die heb ik bij jullie gevonden. En dan ook nog met een extraatje in een super mooie verpakking, daarbij een snelle levering, wat wil je nog meer! Dat het maar snel Kerstmis is.

Hemels.

Supergoed verpakt en alles was goed te volgen. Mooie aanbieding en tevens een klein sample van een geweldige roomspray mogen ontvangen . In een woord heerlijk. Onbekend met dit merk maar ga deze zeker in de toekomst bestellen.

Prima en op tijd afgeleverd

Snel en accuraat

Service

Alles was naar wens, besteldatum op tijd. Vriendin was gelukkig met het pakje, was alles naar wens het cadeau verpakking … Raad mensen wel aan Nog keer bedankt

Alle snel bezorgd , alles staat duidelijk op de website , parfummania heeft een pefecte prijsklassen , en scheelt wel wat met douglas of ici paris , nogmaals ik ben heel blij met jullie !

Goede en snelle levering netjes ingepakt Top site

Zuperrrrrr !!!!!!!!!!!!

Al het bestelde netjes ingepakt volgens toezegging ontvangen. Zoals het hoort. Blijf dit service niveau vasthouden

Excellent

Enorme keuze in het uitgebreid assortiment. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Helemaal top

Snelle levering prijs kwaliteit helemaal geweldig. Top site voor alle luchtjes en andere cosmetica producten

altijd prima

ruime keuze, snelle levering , TOP

Zeer product

Het scheert uitstekend

Fantastich

Uitstekende service

Zeer tevreden over de goede en correcte service

Was de eerste maal dat ik hier bestelde. Prijzen vergeleken en voor mijn keuze was het hier veruit de goedkoopste. Mijn zoon betaalde mij dit voor mijn nieuwjaar en zo zorg ik er voor om iets te krijgen die ik graag heb en dat het aan hem niet te veel kost . Iedereen tevreden.dank u

Goede service en betrouwbaar.

Mijn ervaring met Parfumania is zo goed dat ik al jaren klant ben en ook nog wel zal blijven.

Snel, makkelijk en beste prijs!

Normaal bijna altijd via Bol.com, maar Parfumania is voordeliger. En, nog belangrijker, een perfecte website, makkelijk en zeer betrouwbaar. Hulde en ga zo door !!

Meer voor minder

Keurige bezorging ging ook erg vlot top firma

Snelle levering duidelijke site

De levering is snel. En op de site kan je makkelijk zoeken en vinden

Een hele vlotte service en een zeer goede prijs

Product en Service erg goed en tijdig ontvangen

Goede service!

Duidelijke website. Goede aanbiedingen. Gemakkelijk bestellen. Altijd op tijd bezorgd en netjes verpakt!

Postbus 296

9400AG Assen