Helemaal prima

Producten zijn vaak net iets goedkoper en worden meestal de volgende dag al bezorgd. Echt megagoed!

Levering correct en op tijd geleverd!

De producten werden mooi verpakt zodat schade nihil is. Levering gebeurde ook vlot en op tijd! Goede prijsstelling van de producten. Ik ben tevreden.

Altijd goed en snel geleverd!

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Heeft ook vriendelijk geprijste parfums

Helemaal dikke prima

Nou , zou jullie zeker aanbevelen . Snel geleverd. Dank jullie wel

Gewoon zoals het moet zijn.

Bestelling en levering zijn vlot verlopen. Geen enkel probleem.

Overzichtelijke website met een grote hoeveelheid aan artikelen. De prijzen van de produkten zijn zeer gunstig. De levertijd was verrassend kort.

Super goede service en producten

Mega goede assortiment, super veel keuze. En de prijzen zijn perfect

Snelle levering en goede producten

Mijn bestelling was snel en optijd binnen. Er zat ook een kleinigheidje bij vond ik heel leuk. Product is ook heel goed. Ipuro navulling flower bowl voor in de diffuser dat in de stopcontact moet.

Helemaal top!

Hele goede en snelle verzending!

Geweldig snel en correct !

volgens belofte en afspraak , snel geleverd op een Post NL punt . Top !

Ik ben zo blij met deze grote fles Musk bodylotion 750 ml en ook best snel ontvangen

Van bestelling tot levering correct, waarvoor dank.

Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Bestelling vlot en netjes bezorgd

Ik heb gebruik kunnen maken van een zeer aantrekkelijke korting op mijn favoriete parfum DKNY. Dit was een mooi en lekker verjaardagscadeautje voor mijn eigen verjaardag!!

TOP!

Mijn ervaring met Parfumania was uitstekend! De website was duidelijk en gebruiksvriendelijk, wat het bestelproces snel en makkelijk maakte. De levertijd was sneller dan verwacht, en mijn bestelling was goed verpakt. Toen ik een kleine vraag had, werd deze snel en professioneel beantwoord. Al met al ben ik zeer tevreden met de service en de producten van Parfumania!

Precies hetgeen wat ik wou hebben en razend snel en goed verpakt geleverd

Product was geweldig

Het product was geweldig, mijn vrouw was erg blij mee en het levert dag was goed ingepland precies zoals ik het wilde. Alleen Post. nl heeft zich niet aan de levert data gehouden. Bedankt voor jullie moeite

prima prijzen

De prijzen van Parfumania zijn prima. De verzending was uiterst snel. Klasse

Uitgebreid beauty assortiment voor eerlijke prijs!

Parfumania biedt al jaren een uitgebreid assortiment aan beauty artikelen tegen een eerlijke prijs. Het wordt ook allemaal vlot en netjes geleverd, volgens afspraak. De website is overzichtelijk en je vindt hetgeen je zoekt erg makkelijk. Steeds ook mooie aanbiedingen. Ik kom er heel graag terug, het is mijn webshop voor schoonheidsproducten.

prima webhop

Prijstechnisch de goedkoopste A-merk producten.

Pakket niet ontvangen

Mijn pakket nog steeds niet ontvangen terwijl het de 12dr besteld is. Bij track & trace nog steeds ‘onderweg’ en bij post nl weten ze niet waar mijn pakket is. Dus ik ben heel ontevreden.

Zoals het hoort

Snelle levering, keurig verpakt en tegen een hele goede prijs

Uitstekende eerste kennismaking met Parfumania !

Zocht een bepaald produkt en kon dit alleen nog kopen bij Parfumania. Snelle en prima afhandeling.

Snelle bezorging

Twee luchtjes besteld die ik elders niet zo gemakkelijk kon kopen. Snelle levering en correct verpakt. Ook een klein presentje gekregen. Aanrader dus!

Geurweldig

Heerlijke geur bulgari omnia chrystallum tijdig en prima verpakt verstuurd!

Prima spullen snelle levering

Heerlijk zeepjes fie niet overal verkrijgbaar zijn

Postbus 296

9400AG Assen