Uitstekende service

Bestelling geplaatst snelle levering kortom klasse!!

Alles perfect geleverd

Alles perfect geleverd en voor een leuke prijs

super

ik bestel al gedurende enkele jaren bij deze webshop, prima service en als er al een probleem is dan word dat prima opgelost.

Gewoon een goede service

Gewoon uitzteke de ser ice

Supersnelle levering

Het parfum Nuit Hugo Boss. Door de black friday, was hij bijna 60€ goedkoper dan de adviesprijs, ook bij andere parfumcollega's. Pas in de namiddag besteld, volgende dag in de voormiddag geleverd. In perfecte verpakking. Goede service, steeds weer. Met dank

Ik koop bij Parfumania al sinds enkele jaren de aftershave en eu de parfums voor hem en haar. Je kan heel makkelijk op de website alles vinden en redelijk goedkoop. De levertijd die ze zeggen maken ze ook waar doormiddel van mails Ik ben zeer tevreden

Prima producten en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de producten van Parfumania, prima prijs kwaliteit verhouding zeg maar goedkoop ten opzichte van andere aanbieders.

Top !

Kwaliteits producten, goede, duidelijke website, prima prijs, snel verzonden. Wat wil je nog meer ?

Snel bezorgd en goede prijs

Ik had de parfum de volgende dag in huis en nooit eerder zo goedkoop gekocht.

Geweldig!

Parfumania levert erg snel, en verpakt de producten heel goed. Niks is beachadigd en er zit genoeg bescherming in de paketten zodat er niks gebeurd met het parfum.

Goede en sneller service

Heb besteld en heb het snel thuis ontvangen!! Super service!!

Prima webshop

Voor het eerst hier iets besteld, maar waarschijnlijk zeker niet voor het laatst... duidelijke overzichtelijke webshop, met hele leuke aanbiedingen en prijzen. De bestelling verliep heel soepel, en het bestelde werd netjes en volgens afspraak geleverd. Aan te raden!

SUPER WEBWINKEL!

Zeer snelle levering, uitstekende prijzen, zeer vriendelijke klantenservice! Kortom: TOP WEBSHOP!!!!

Een betrouwbare bron voor altijd

Sinds ik een eerste maal eau de toilette en zeep bestelde een paar jaar geleden keer ik steeds weer naar deze leverancier. De service, prijs kwaliteitverhouding doet mij steeds weer plezier.

Alles snel goed en makkelijk geregeld

De website is makkelijk en duidelijk

deze was zeer goed

het was er op 2 dagen en de parfum riekt super goed en is heel zuinig ben er heel blij mee

Perfect prijs kwaliteit.

Steeds tevreden over mijn aankoop, het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat ik een aankoop doe bij jullie.

Goeie service

Voor 1ste x besteld en bestelling en levering goed verlopen. Ga zeker meer gebruik van maken

Top, nooit geen problemen

Nooit geen problemen met de levering, altijd netjes op tijd!!

Mijn bestelling werd snel geleverd

Ik vond de website duidelijk in gebruik en mijn bestelling werd snel en zonder problemen geleverd. Helemaal tevreden.

Topklasse

Correcte prijs ! Snelle en goede levering !

Alles is goed gegaan met mijn bestelling en heel vlug bezorgd super service

Parfumania komt na wat zij belooft

De producten op de site van Parfumania zijn gunstig geprijsd. De parfum werd een dag later, zoals toegezegd, bij mij besteld. Helaas zijn er nog maar weinig bedrijven die nakomen wat zij beloven. Maar Parfumania doet dat wel. Dan weet je je positief van de markt te onderscheiden.

gewoon 10 op 10 : de levering zoals afgesproken, verpakking goederen niet beschadigd, cadeautje bijgevoegd zoals beloofd

heel tevreden

Snelle en vriendelijke bezorging