Mijn bestelling is keurig verpakt en snel afgeleverd

Mooie duidelijke website. Uitstekende leveringscondities. Ik kan het iedereen aanraden.

Top snelle service.

Bedankt voor de snelle levering. Ga zo door.

Scherpe aanbiedingen, snelle levering!

Makkelijk en snel bezorgd!

Heel toegankelijk en makkelijk te bestellen. Bezorging volgens afspraak!

Goede ervaring, snel geleverd en goed verpakt.

Fantastico :))

Super snelle bezorging. Heerlijke geur. Zo blij. Als in een 9e wolk.

Beste website ever

Ik haal al een aantal jaar me luchtjes via hier en nooit problemen gehad en altijd alles optijd binnen

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs. Groot assortiment

Hele goede ervaring met prima winkel

Was op zoek naar bepaald product. Gemaild of Parfumania die had en die hadden ze zowaar (als een van de weinige winkels) ook nog. De reactie op mijn mail was ook heel snel. Besteld, bestellen was eenvoudig en de bestelling ook snel binnen. Zeker aanrader om hier te kopen.

Één leuke ervaring

Vlotte levering en mooie prijzen voor de producten

5/5

Uitstekende service, snelle levering!

Goede overzichtelijke producten.

Bestelling was eenvoudig en snel bezorgd.

Snelle verzending

Snelle verzending en heerlijke geur en leuk dat er een tester bij zat!!

Parfumania doet wat ze belooft!

Gewoon goed product, goede afhandeling en stipte levering.

Geweldig goed bedrijf snelle service.

Geweldig bedrijf snelke service en mooi en goed in gepakt. Zeer tevreden tot de volgende keer.

Verzorgd, verrassend super snel geleverd. TOP

Geweldige service

aroma diffuser

aroma diffuser gekocht met een lekker geurtje mijn huisje ruikt lekker aangenaam

Perfect!

Heel erg blij mee :-)

Snelle levering en goede prijzen

Ik bestel mijn geurtjes altijd via parfumania. Ontzettend snel in huis en altijd een proefmonstertje erbij

Prima producten

Altijd goed en snel geleverd

Voldoet aan al mijn wensen.

Heb via Parfumania een parfum als cadeau laten verzenden, kon niet beter! De geadresseerde en ik zijn erg tevreden!!!

goeie prijzen, snelle levering

On line kopen is meer en meer een gewoonte geworden. ik kwam al snel op deze site omdat de prijzen zeer concurrentieel zijn. ik heb 2 flessen parfum gekocht en een paar dagen later stonden ze al voor de deur. zeer tevreden met mijn aankoop

Betrouwbaar, goedkope aanbieding en bestelling en bezorging vlekkeloos verlopen.

Goede ervaring waar je blij van word. Van bestelling tot bezorging perfect geregeld. Het product is aanmerkelijk goedkoper dan andere aanbieders.

Snelle levering niet duur bestel in de toekomst zeker meer bij jullie

Très bien

Très bon produit livraison très rapide

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Postbus 296