Zeer tevreden over parfumania

Altijd stipt op tijd, zeer leuke producten voor jong en oud

Ben altijd zeer tevreden over de producten ook de levering en de tijd waarin het in geleverd word is prima

Snelle levering, prima prijzen

Al twee keer besteld. De prijzen zijn goed en de levering is snel.

Bestellen is een makkie. Alles is goed vindbaar. Bezorging is op de afgesproken datum. Helemaal top

Super snel en foutloos

snel en makkelijk besteld en geleverd

Betrouwbaar, voordelig en goed. Niets op aan te merken.

Zoals altijd, ook nu weer een goed ervaring met Parfumania. Producten snel en perfect geleverd. Betrouwbare, voordelige en prettige webshop.

Prettige ervaring

Het bestellen op de website ging prima, en de prijs was ook perfect. Kortom; ik ben zeer tevreden met de aankoop!

Ik gebruik van Gils eau de toilette al jaren. Ik ben er erg tevreden over.

Heel correct

Correct en snelle levering

Snelle levering en goede prijs!

Veel keuze, goede prijzen, eenvoudig bestelproces en snelle levering met zelfs nog gratis een tube douchegel erbij! Zeer attent.

Perfect ! Heel positief verrast

Aantrekkelijke prijzen en selle levering, aan te raden !

Onwijs Superrrr, heel goed!!!

Wat een fantastische ervaring bij Parfumania :) Ontzettende leuke spullen voor goede prijzen, leuke unieke cadeautjes, bijzondere parfums en natuurlijk ook de bekende happening geuren, fantastische Room Fragrances en Geur Kaarsen en, ook heel belangrijk: de Klantenservice is TOP! HEEL ERG BEDANKT :)))))...ik ben dol op mijn Konijnen Nachtlampje, dank u wel!!! Zo ontzettend LIEF! Konijntje is ook lief, hihi. Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze webshop. Heerlijk!

Snel en goed aangekomen aflevering

Goed bedrijf en zeer betrouwbaar, producten zijn van hoge kwaliteiten, bestel graag bij deze bedrijf

Top! De site ziet er overzichtelijk uit

Positieve ervaring, producten erg vlot bezorgd. Tevreden met mijn producten. De site is leuk, leuke producten verkrijgbaar overzichtelijk en ruime keus. Ik zou het andere aanraden.

Grote keus, mooie prijzen, super snelle levering, mijn besteladres voor mijn geuren.

Kwaliteit voor scherpe prijs!

Als vanouds vertrouwd product tegen scherpe prijs. Al jarenlang tevreden klant.

Helemaal geweldig

Voor de verjaardag van m´n vrouw zocht ik een parfum met mimosa geur waar ze zo gek op is. Kwam zo al snel bij Parfumania terecht die ook nog eens het voordeligst was. Op verzoek prachtig ingepakt en snel bezorgd. Het ruikt ook heerlijk. MIjn vrouw was er erg blij mee en ik dus ook. Ben meer dan tevreden en denk vaker dergelijke heerlijke geurtjes bij jullie te gaan bestellen.

Heel gunstig

Een makkelijke manier van bestellen en betalen. Vlugge levering

Ik was heel aangenaam verrast !

Ik ben heel tevreden over de service en vooral de prijs.

Prima kwaliteit, de geur uitstekend blijft lang hangen

Super tevreden !

Super tevreden over mijn bestelling. Snelle service, goed verpakt. Voor herhaling vatbaar !

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, snel geleverd

Makkelijke en overzichtelijke site met een groot aanbod en prima prijzen. Snelle levering en keurig verpakt. Een aan te bevelen shop.

uitstekend.

Zeer duidelijke beschrijving in uw cataloog van het parfum Givenchy-Ange ou Demon Le Secret 100 ml. Mooie geschenkverpakking en snelle levering, en dat aan een schappelijke prijs. Prima zo.

Snel in huis netjes verpakt

Heerlijke bodylotion . Goed verpakt snel in huis.Sneller als menig ander bedrijf!!

Postbus 296

9400AG Assen