10 dik in orde, top !!

Correct, levering in orde ...!

Uitstekende service

Vandaag besteld , morgen in huis , schitterende service

Alleen maar lof

Ruim aanbod, mooie aanbiedingen, goeie prijzen: helemaal TOP.

super kontent !

ik ben heel tevreden, super vlotte levering en correcte prijs -kwaliteit.

Goede prijs en vlotte service

Ik kreeg mijn pakje snel en dit voor een scherpe prijs!

satisfais

livraison rapide conseigerais a d'autre personnes très contant de vous

Ook in het verleden goede ervaring bij Parfumania!!

Snelle service en duidelijke site.

Uitstekend!

Zeker voor herhaling vatbaar

Zeeeer klantvriendelijk

Heldere website Mooie producten Supersnel geleverd- zelfs in België

TOP

Snelle en correcte levering ook prijstechnisch zeer interessant. Aanrader

Top kwaliteit geleverd

Keurige en snelle levering!

Uitstekend.

Alles, informatie, prijs levering zoals altijd prima

Prima assortiment en snelle levering.

Mijn eerste ervaring met Parfumania is uitstekend.

Pakket was goed ingepakt.netjes op tijd afgeleverd.ben zeer tevreden over de prijzen.zal zeker nog is wat bestellen.

eenjvoudig en correct

zeer gemakkelijke webshop, bestellingen correct toegekomen en afgehandeld.

Met Parfumania producten blijf je mooi, fris en lekker ruiken.

Parfumania levert de beste beaty en style producten tegen de scherpste prijzen en altijd op tijd. Het assortiment is zo groot dat je altijd er in slaagt een keuze te maken voor jezelf of voor een mooi cadeau.

Prachtig!

Grote keuze, snel afleverîng! Te gek!

Snel en accuraat

Snelle levering , goed verzorgd , voldoet geheel aan de verwachtingen .

Super !

Een eerste bestelling bij een voor mij ongekende firma is een beetje afwachten. En lang moest ik niet wachten. Immers liep de bestelling tot aan de levering zeer vlotjes. Snelle levering, goed verpakt, en alles in voorraad, wat wil je nog meer ? Parfumania is nu geklasseerd bij mijn favorieten, zeker met al hun aanbiedingen en grote voorraad. Simply one of the best !

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering Van de bestelde artikelen binnen 24 uur. Top Alleen jammer dat mijn vrouw de fles na binnenkomst uit haar handen liet vallen en deze kapot viel

Al een hele tijd bestel ik eau de toilette en aftershave bij Parfumania. Tot volle tevredenheid. Niet duur. In ieder geval stukken goedkoper dan bij de plaatselijke drogist. En die heeft het meestal niet in voorraad.

Ik kende deze webshop niet maar ben aangenaam verrast. Super snelle en correcte afhandeling. Mooie verpakking ! Zeker voor herhaling vatbaar !

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Mijn vaste parfum dealer

De levertijd is snel. De prijs is in orde. De site is gebruikersvriendelijk. Dit is een vast adres voor mij om steeds reuk te bestellen.

Postbus 296

9400AG Assen