Geweldige geur, betaalbaar!

Een heel fijne geur, betaalbaar en snel geleverd

Prima prijs en kwaliteit

Mooie toilettas aan een voordelige prijs, snelle verzending en ook nog leuk verpakt !

Snelle levering. Goed verpakt goed beschermd

Tevreden klant. Bestel opnieuw!!

Ik ben zeer tevreden

Je kan steeds nakijken welke producten er voordeligst zijn. Altijd is de levering correct en op tijd,

Snel, correct en knalprijzen!

Heel breed assortimenten heel voordelige prijzen en er. Snelle en correcte levering! Top!

Leuke promoties

Vlotte bestelling en levering. Duidelijke uitleg bij de artikelen

Betrouwbaar, snel, goed!

Bestel er iedere keer weer graag!

Altijd een voordelige prijs.dan Elders

Heel fijn luchtje. En voordeliger dan in de winkel en een grote keus

Artikel zeer naar wens

Voor een goede prijs ,kocht ik de make-up spiegel met 10 x vergrootglas aan één zijde. Zeer snel geleverd ,en goed ingepakt. Ook zat er nog een proefmonster van een lekker geurtje toegevoegd

zeer goed, doen precies wat je vraagt

Zeer goed en mooi ingepakt

Uitstekend!

Met n leuke korting heb ik div artikelen bestelt, waar de verpakking beschadigd van was of ontbrak. Deze kwamen keurig verpakt in bubbelfolie en een cadeaupapiertje aan. En bij één vd artikelen was de verpakking gewoon intact. Wederom snel verzonden en, ook artikelen zonder korting, goed geprijsd!

SUPER GOEDE WEBSHOP PARFUMANIA

Zoals gewoonlijk prima SERVICE , perfecte KWALITEIT, snelle BEZORGING, deze zaak is van UITMUNTENDE kwaliteit een echte AANRADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de prijzen zijn niet altijd correct

levering is zoals beloofd de prijzen zijn niet altijd correct in vergelijking met andere winkels zogezegd een grote korting, maar in vergelijking met andere winkels krijg je bijna geen korting

Dat was heel fijn

De bestelling heb ik vrij snel ontvangen. Iets was niet helemaal OK met de bestelling. Ik heb met hen gebeld en dat werd goed gemaakt.

Alles naar wens verlopen

Vaker besteld en steeds tevreden

Goede producten

Dik in orde

Mijn mama wou Spaanse producten van maja. Te verkrijgen in natuurlijk Spanje maar ook bij parfumania NL. Ik bestelde zonder de site te kennen... na 3 dagen had ik mijn bestelling in handen. Zeer op tijd voor moederdag. Ik ben zeer tevreden. U kunt nog op bestellingen rekenen van mij. Toppie!

Uitstekend,

Alles volgens verwachting gegaan, net als vorige keer. Verzending volgens afspraak, de volgende dag al geleverd.

Super webshop

Ruime keuze, snelle levering, zeer goede prijzen

Overzichtelijke website, snelle levering

Bestel al jaren bij Parfumania mijn favoriete luchtjes. Fijne website, goedkoper dan in de winkel, makkelijk besteld en snel in huis. Helemaal top dus.

Service en levering TOP

Goede service en snelle levering blijft!

Altijd top aanbieding en heldere communicatie

Goede ervaringen .

Opnieuw erg tevreden

snelle geleverd, alles goed verpakt

Overzichtelijke webshop

Eerste maal besteld goed ingepakt vlugge levering

Prachtige klantvriendelijke website. In een paar klikken is alles besteld.

Postbus 296

9400AG Assen