Snellere levering :-)

Overzichtelijke site en snelle levering

Prima producten en levering

Fijn om op deze site te bestellen

super snelle levering en goede prijs

Zeer tevreden over de levering, prijs/kwaliteit. Wat in de gewone drogist niet verkrijgbaar meer is wordt door Parfumania nog geleverd. Helemaal super.

Bestelling zeer verzorgd, een zeer beleefd berichtje en altijd een extraatje, en zeer snel geleverd. Top

Vlotte verzending en super scherpe prijzen. Bestel al jaren en ben altijd heel tevreden

Goeie website,levertijd en prijs ook top

Snelle levertijd,prijs ook top

Fijne webshop!

Mooie prijzen, snelle levering, ik bestel hier al jaren zo nu en dan parfum!

Goed product en snelle levering, helemaal top.

Zonder overbodige e-mails de volgende dag compleet geleverd.

Zonder overbodige e-mails de volgende dag compleet geleverd zoals aangegeven op de site.

Goedkoop en snel geleverd

TOP WEBSHOP .

Niets op aan te merken.De levering was snel en alles was dik in orde.

Leuke en diverse collectie

Mooie prijzen en een perfecte levering.

Mijn bestelling werd op tijd bezorgd en goed

Na de bestelling werd er heel goed gereageerd via mail. Snelle levering welke uitstekend was verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar

Snel geleverd (in goede verpakking) voor een goede prijs. Zeer tevreden.

Voor het eerst besteld en super tevreden. Keurig ingepakt,snel verzonden. Ook vond ik het erg fijn dat het met postNL kwam. Top klasse werk voor herhaling vaatbaar

Geweldig!!!

Hele mooie, fijne producten besteld.

Goede prijzen, overzichtelijke website en supersnelle levering!

Ik wilde initieel snel even mijn favoriete parfum bestellen en kreeg meteen een ‘heads-up’-melding bij het afrekenen dat ik voor 1€ extra mijn favo parfum (dezelfde inhoud flacon) in geschenkset kon krijgen mét bodylotion erbij… dus dat was zeker een fijne tip! Ik heb al een aantal aankopen bij Parfumania gedaan en dit is dus zeker niet mijn laatste! Top!

Alles snel geleverd, goed verpakt.

prima!

netjes afgehandeld en bezorgd

Eenvoudig zoeken, bestellen en ontvangen

Via google zocht naar mijn favoriete luchtje en vervolgens op de site nog wat andere artikelen gevonden voor een goede prijs. Artikelen werden zoals vooraf was aangegeven op de juiste datum en tijd afgeleverd.

Over het algemeen top!!

Alle keren dat ik besteld heb, werd het geleverd als afgesproken, alleen de laatste keer(vorige week) niet. Had extra betaald voor de avond levering, maar werd pas de andere ochtend geleverd!!

Service met snelheid en mooie prijzen

Super goede service, constante updates over je bestelling, zodat je ten alle tijden weten wat er gebeurd en wanneer het wordt geleverd. Echt heel keurig. Vet mooie prijzen en heerlijke geuren, beterrrrr :-))

Snelle levering.

Grote collectie

Ruime keuze in geuren van het huis Esteban. Fantastisch dat ze mijn favourite geur hadden Snelle levering.

Postbus 296

9400AG Assen