Eerste kennismaking Top !!!

Betere kopere prijs tegenover andere web-sites Snelle levering Goed verpakt dat het niet stuk kan Voor herhaling vatbaar

Zeer snelle levering

Het product werd de dag na bestelling al geleverd, goed verpakt, kortom zeer tevreden

Snelle service van producten die aan je wensen beantwoorden

Leveringen gebeuren steeds snel, producten voldoen aan de gestelde eisen

goed ervaring

leuk winkel snelle levering

Juiste prijs en snelle levering

Al meermaals onze lievelingsparfum en au de toilet besteld. Steeds een correcte prijs en snelle levering met nog wat gratis staaltjes.

Lekkere luchtjes voor een mooie prijs

Al vaker hier besteld bevalt heel goed . Heerlijke parfum voor een mooie prijs heel tevreden mee !

Makkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd fantastisch!

Heren geurtje besteld, snel en goed thuisbezorgd.

Zeergoed

Super bedrijf netjes en goed verpakt snel verzonden. Ook nog een gratis tas en douchgel. Dit bedrijf is zeker een aanrader.

prima service

snelle en goede levering

Heerlijke Baldessarini luchtjes

Baldessarini Is wel mijn favo luchtje

Zeer snelle en zeer goede service.

Betalingsmogelijkheden vanuit België eerder beperkt.

Snelle bezorging, ruim assortiment parfumerie .

Een ruim assortiment, voor ieder wat wils, ook mooi verpakt als cadeau, soms een cadeautje voor jezelf soms voor een anders. Fijne acties, goede prijzen, en top in in de geschenkdozen, altijd iets goeds en lekker geurend te vinden. Supersnel in huis.

Best

Gaat goed toch

Eerste keer

Dit was mijn eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb en ik moet zeggen dat ik het snel heb ontvangen

Is heel goed

De producten zijn goed en de levering is snel, heb zondags mijn bestelling gedaan en had ze dinsdag al binnen. En de prijs is uitstekend

Gewoon GOED

Mijn ervaring is dat het bestede artikel naar behoren is ontvangen en de flesjes parfum en After Shave gewoon goed zijn. Geen bijkomende kosten is ook heel fijn. Kortom, als ik weer iets voor een verjaardag of zelf iets nodig hebt, bestel ik weer bij Parfumania.

Uitstekende service

Super aanbod

Veel keus, goed verpakt. Levertijd was wel langer dan verwacht.

Snelle servies,mooie netjes cadeau verpakking

Snelle servies,mooie ingepakt!

Kwaliteit

Snelle levering, heel langruikende parfum, heren

alles naar wens

Snelle levering zoals gewoonlijk en een goede aanbieding.

De prijs van van Gils eau de toilette is bijzonder laag vergeleken met de plaatselijke drogist. De levertijd is ook zeer snel. Vandaag besteld is morgen in huis. Al met al: ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ben blij dat ik Parfumania op internet heb gevonden.

CORRECTE LEVERING BINNEN GESTELDE TERMIJN

Aan zeer interessante prijs kunnen kopen van gekend merk

Goedkoop en snelle levering. toppie

Betrouwbaar en goede prijs en snelle levering. Zeer tevreden over.

Postbus 296

9400AG Assen