Snel bezorgd ,zeer ruime keuze

Prima bedrijf

Ik bestel hier inmiddels een jaar of vier. Altijd snelle levering. Normaal al vaak de goedkoopste. Ook vaak extra aanbiedingen via de mail. Geregeld zit er een gratis artikel bij. Wij zijn zeer tevreden. Familie van Dellen Leeuwarden

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering zoals jullie het aangeven met goeie kwaliteit luchtjes

duidelijke uitleg en goede service

Bestelling werd binnen de vastgestelde termijn keurig geleverd. Via berichten duidelijk op de hoogte gehouden over de stand van zaken betreffende bestelling.Tevreden met het bestelde product

Altijd tevreden van de snelle levering en en de kwaliteit van de producten

Parfum

Goede parfum ruik lekker

Goede ontvangst en verpakt.

Goede ervaring zal in de toekomst misschien nogmaals hier bestellen.

Snelle levering, leuk van het extra kadootje

Uitstekende webwinkel

Keurige snelle levering, betrouwbaar. Zelfs leuke extra’s ontvangen waar ik heel blij mee ben. Ik kom zeker terug bij deze fijne winkel.

Snelle levering met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik bestel met enige regelmaat bij Parfumania, veel keus en aantrekkelijk geprijsd. De goederen komen altijd netjes ingepakt aan. Top site.

Super snelle en goede service !!!

Super snelle service .en super leuk verpakt .. Ben reuze tevreden!!! Al meerdere de site aangeraden . De prijs en de goede service heb ik zeker aangeven!

Beste service die ik ooit heb meegemaakt

Parfumania is de nummer een. Zeer tevreden Top.

ZEER TEVREDEN

DE SERVICE VAN LEVERING WAS PRIMA !!!!!

Super site

J'ai découvert ce site en surfant sur le net car je recherchais une eau de toilette bien precise ... Van Gils ... Ce site est sérieux , les prix sont attractif car j'ai eu une promotion en achetant deux même eau de toilette Le délai de livraison est sérieux et correct Ce site est a recommande autour de moi Cordialement Christophe V.

Topservice

Zeer veel keuze aan een zeer goeie prijs en snelle levering

Correct en snelle levering

Alles OK

Zeer gebruiksvriendelijke website.

Ik kom zeer eenvoudig op jullie website terecht. Via de mogelijkheid om supersnel een nieuw paswoord te ontvangen (ik kopieer en plak dan telkens het nieuw paswoord), kan ik heus onmiddellijk via de zoekfunctie mijn gewenst(e) produkt(en) terugvinden en bestellen. Op de afgesproken datum wordt mijn bestelling geleverd. Doe zo verder!!!

Heb het als cadeau gegeven. Hij was erg blij mee? Snelle levering en goed ingepakt :-)

Is betrouwbaar, komt online gemaakte afspraken na!

Via de online shop een aantal keren producten gekocht, hierbij was de levering volgens afspraak.

Goede prijs snel in huis

goede producten, duidelijke website, snel geleverd

KwaliteitsProducten die niet overal verkrijgbaar zijn snelle levering

Kon oprecht verheugen op een heerlijk luchtje.

Weet uit eerdere ervaring dat parfumania doet wat ze zeggen. Fijne produkten, fijne prijzen, fijn genieten.

SUPER WEBSHOP

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij deze webshop, zeer snelle levering en het product van uitmuntende kwaliteit. Deze webshop verdient een TIEN met een GRIFFEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tip top

Wel eigenaardig dat Parfumania buiten parfums ook de book lamp verkocht die ik al lang zocht. De boek lamp besteld en gevraagd om op een bepaalde datum te leveren en alles picco Bello uitgevoerd. Met dank voor de goede service en de mooie lamp. Top !!!

NEP PARFUM

Hermes luchtje lijkt NEP en ruikt anders.. volgende keer weer gewoon bij Douglas of iCi Paris

Postbus 296

9400AG Assen