Prima bedrijf! Al meerdere keren besteld. Altijd snelle levering.

Goede ervaringen met dit bedrijf!

Makkelijk te bestellen, duidelijke website, snel geleverd, netjes verpakt

Het kan niet beter!

Zoals altijd compleet en vlot geleverd.

Supersnel

Snel geleverd en makkelijk te bestellen, geen enkel probleem, hou dit vast.

Heel tevreden

Goede website, lage prijzen, makkelijke bestel- en betaalprocedure. Levering zoals afgesproken en goed verpakt.

Grandioos

Wij bestellen dit cadeau ieder jaar en wij bestellen ingepakt. Wij vinden de cadeau-verpakking bijzonder leuk. Ondanks dat het begin december is, is het cadeau altijd voorradig en op tijd geleverd.

Prima en betrouwbare webshop

Ik bestel herhaaldelijk vanwege de goede ervaringen.

Snel en goed

Duidelijke pagina, snelle levering

top en snel geleverd

Een bedrijf wat ze beloven, maken ze waar. gebeurt niet zo vaak meer

Supersnelle bezorging!

Kreeg de volgende dag mijn heerlijke parfum al thuis, voor een zeer voordelige prijs! Blij mee, voor herhaling vatbaar.

Snelle levering.

Snel geleverd, pakje in goede staat ontvangen.

Prima eerste ervaring hier!

Alles duidelijk vanaf de bestelling tot de snelle aflevering thuis, goed verzorgd en tevreden over mijn producten. Voor herhaling vatbaar!

Hele goede site, voor ieder wat wils.

Al jaren klant bij Parfumania, alles snel en veilig verpakt in huis. Veel keus in het assortiment. Mooie acties. Als kadootje verpakt, ziet het ook uit als kadootje.

super snel en makelijk

super snel en makelijk

Super service

Goede werkende site je vind snel wat je zoekt veel goedkoper of parfumerie zeer snelle levering en verpakking en nog staaltje erbij aanrader

Uitstekende service!

Zeer vlotte verzending. Keurig verpakt met een extra monster van een ander geurtje. Ook het contact per telefoon was positief. Geen lange wachttijd; ik werd direct te woord gestaan en vriendelijk geholpen. Deze firma verdient 5 sterren!

Parfumania GEWELDIG

Veel keuze, leuke prijs en snel en netjes verzonden

Snelle levering goed verpakt en een goede prijs

Heerlijke bodylotion

De bodylotion verrijkt heerlijk in je huid Het ruikt heerlijk Goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Absoluut de meest voordelige: zoek vooral niet verder.

Voortaan hoef ik geen tijd meer te besteden aan het zoeken waar ik mijn favoriete producten zal bestellen. Ik weet toch al precies wat ik wil. Jimmy Choo was niet aan te komen in fysieke winkels hier in de buurt. Vandaar dat ik besloot om het via een online webshop aan te schaffen. Parfumania is een praktische website, bovendien zal ik nergens anders voordeliger kunnen bestellen. Daarnaast is de levering vlot en correct.

What you see is what you get!

Een verpakking vol verrassingen! De gewenste fles met 180 ml rijkelijk vocht en ook een proefje van één van de nieuwe luchtjes erbij inclusief een lief geschreven kaartje!

Levering was zoals verwacht.

Alles goed geregeld

In een woord perfect

TOP!

Gemakkelijk te bestellen en verdere afhandeling correct!

Super snelle levering

Al vaker besteld bij parfumania , altijd de goedkoopste parfums. Deze keer voor verjaardag van mijn mama besteld . Heb ook al besteld en laten leveren op ander adres als kado .

Postbus 296

9400AG Assen