Zeer tevreden met geur

Ik ben zeer tevreden over parfumania wat geur betreft wat verpakking betreft alleen de bezorging duurt wat langer maar daar krijg je wel iets moois voor terug het wachten wordt beloont

Ik kan het niet omschrijven, top gewoon

Snel, correct, duidelijk, super webshop

Gemakkelijk en snel.

Alle merken op 1 site, overzichtelijk en voor een prima prijs.

op tijd afgeleverd, zelfs in de kerst periode.supe

op tijd afgeleverd, zelfs in de kerst periode. Super

Prima en snelle levering.

De bestelling kwam snel binnen. Ook het bijgeleverde kado komt heel goed van pas.

Perfect geregeld!

Order perfect uitgevoerd!

Mooi dat het kan op deze manier, zonder van huis te gaan.

Prima Snelle service

Prima Snelle service en lage prijzen

Het is de moeite waard en een vlugge,verzorgde levering

Een hele vlugge,nette levering

top webshop met top prijzen en ultra snelle levering

Ik hoef in't vervolg niet verder te zoeken dit is webshop zoals die zou moeten zijn

Goede prijzen en snel geleverd. Gewoon top.

Snel besteld, snel geleverd. Fijn top website

Makkelijk bestellen, snelle levering

Snelle levering super content

Geweldig en super makkelijk!

Hele fijne ervaringen met jullie! Altijd optijd binnen nooit gezeur met bestellingen die niet aankomen en een super prijs! Dikke aanrader om hier te bestellen!

Snel geleverd !

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

De ene dag besteld, volgt de dag in huis. Super blij mee.

Kerstcadeau besteld en super snel binnen goede service.

Zeer snelle en betrouwbare service!

Een goede overzichtelijke site. Beschrijving van producten zou soms wat uitgebreider mogen. Al met al ben ik dik tevreden en hoop regelmatig een bestelling te plaatsen.

Supersnelle goede levering

Vandaag besteld morgen in huis. Goede prijs kwaliteit en ook nog eens mooi ingepakt. Top!

Overzichtelijk en goede service

Makkelijk en overzichtelijke pagina. Waar parfum betaalbaar is zonder in te boeten aan de kwaliteit.

Super correct

In plaats naar de winkel te gaan heb ik hier het voordeel; product snel gevonden en snel thuis correct afgeleverd

Super online shop!

Mijn parfums die ik voor mezelf koop en voor mijn partner kan ik on line bij Parfumania bestellen en dit super snel ontvangen tegen een mooie prijs. Ook veel parfums gekocht voor de feestdagen als kado. En deze waren ook snel bezorgd, keurig verpakt. Ben heel erg tevreden over Parfumania en bestel hier graag. Ken Parfumania winkel ook al héél lang en kan altijd mijn voorkeur hier krijgen.

Super simpel, snel en correct

2 dagen na bestelling correct geleverd. Goeie prijs

Makkelijk bestellen, snel ontvangen!

Had nog een vergeten kadootje nodig voor de kerst. Op Parfumania een uitgebreid assortiment van de heerlijkste geuren gevonden met mooie aanbiedingen. In een paar klikken besteld en de volgende dag mooi ingepakt ontvangen. TOP!

Fijne website

Bestelling was er snel, goed verpakt. Ik ben zeer tevreden!

Postbus 296

9400AG Assen