Zeer goede service

Goede producten goeie klantensevice

ik ber zeer tevreden

tevreden !!!

Vandaag besteld, morgen netjes verpakt in huis

De kosten en maten zijn duidelijk en overzichtelijk aangegeven. Fijn dat je nog kan kiezen voor wat extra´s (inpakken). En de volgende dag in huis. Makkelijker kan niet. Ik check vaak nog effen het internet ivm de prijzen. Toch even zeker weten dat het niet ergens anders goedkoper is. Resultaat; Ik ben een vaste klant!

Ik ben zeer tevreden over het product en de snelle levering

Goede en zeer snelle levering.

Zeer goede ervaring.

Heerlijke geurtjes en super om dat via jullie te bestellen

Is goed optijd met verzending en prijs zit ook super

Zoals altijd snel geleverd

Geweldige producten en service voor een aantrekkelijke prijs

Meermaals geuren en zeep besteld bij Parfumania. Elke keer goed ontvangen en precies gekregen wat er werd verwacht. Goede snelle service, voor een aantrekkelijke prijs. Het ruime aanbod is naar ons inzien voldoende om parfumania aan te bevelen, ook voor geschenken sets kun je hier terecht.

Heel gemakkelijk besteld en supervlot geleverd!

De bestelling en de levering verliepen heel vlot en vlekkeloos!

Zeer hoed

Ik heb al vaker bij jullie besteld snelle levering top

ik vind het fantastisch om al mijn geliefde parfums te kunnen goedkoop aankopenbij Parfumania..

ik vind het fantastisch om al mijn geliefde parfums te kunnen goedkoop aankopen bij Parfumania. Al de geurtjes die ik wou aankopen zijn hier heel makkelijk te vinden , als het voor geschenkjes is , geen probleem prachtig ingepakt , ik moet niet meer gaan zoeken in de winkels , hier is alles binnen handbereik. En wat de levering betreft , geen lange wachttijd voor de leveringen ervan , is ook prachtig meegenomen Veel dank aan Parfumania , een mega blije klant .

Mooie produkten

Altijd ruime keuzes. Goed overzicht bij een bestelling. En ook nog eens keurig,goed verpakt en op tijd geleverd. Super!

Netje op tijd

Altijd als ik besteld snel en vlot bezorgd groot assortiment veel keuze top webwinkel een echte aanrader voor nieuwe klanten

Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Fijne site, betrouwbaar, niets op aan te merken.

op tijd en mooi verpakt

altijd snel en mooi verpakt

super ervaring

Na prijsvergelijking met vele andere websites tot de vaststelling gekomen dat parfumania veruit de goedkoopste is. Zeer snelle en correcte levering. ik zal deze website zeer zeker aanbevelen bij familie en vrienden.++++++++++++++

geweldig

aanbieding goed, levering top en de ruimte om te betalen is prima

Voor het eerst bij Parfumania besteld .Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.Erg fijn .

Top!!!

Mooue duidelijke site met goede producten voor een mooue prijs, en ook nog snel geleverd. TOP dus!!

Goede merken,scherpe prijzen, makkelijk bestellen en snel & goed geleverd ( met een extraatje!)

Zie bovenstaande zin.

Fantastiche site en service

Duidelijk zichtbaar en makkelijk om te bestellen en super snelle levering Was kado voor me dochter en die is er nu mega blij mee

Suoer

Supersnel in huis , goede prijs en ook nog proefmonstertjes .... altijd leuk !

Snel en eenvoudig

Eenvoudige site en snelle levering

Mijn pakketje optijd afgesproken en was er op de afgesproken tijd! En egt leuke acties en goedkoop!!

Postbus 296

9400AG Assen