Mooie produkten

Altijd ruime keuzes. Goed overzicht bij een bestelling. En ook nog eens keurig,goed verpakt en op tijd geleverd. Super!

Netje op tijd

Altijd als ik besteld snel en vlot bezorgd groot assortiment veel keuze top webwinkel een echte aanrader voor nieuwe klanten

Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Fijne site, betrouwbaar, niets op aan te merken.

op tijd en mooi verpakt

altijd snel en mooi verpakt

super ervaring

Na prijsvergelijking met vele andere websites tot de vaststelling gekomen dat parfumania veruit de goedkoopste is. Zeer snelle en correcte levering. ik zal deze website zeer zeker aanbevelen bij familie en vrienden.++++++++++++++

geweldig

aanbieding goed, levering top en de ruimte om te betalen is prima

Voor het eerst bij Parfumania besteld .Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.Erg fijn .

Top!!!

Mooue duidelijke site met goede producten voor een mooue prijs, en ook nog snel geleverd. TOP dus!!

Goede merken,scherpe prijzen, makkelijk bestellen en snel & goed geleverd ( met een extraatje!)

Zie bovenstaande zin.

Fantastiche site en service

Duidelijk zichtbaar en makkelijk om te bestellen en super snelle levering Was kado voor me dochter en die is er nu mega blij mee

Suoer

Supersnel in huis , goede prijs en ook nog proefmonstertjes .... altijd leuk !

Snel en eenvoudig

Eenvoudige site en snelle levering

Mijn pakketje optijd afgesproken en was er op de afgesproken tijd! En egt leuke acties en goedkoop!!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering.

makkelijk besteld, snel geleverd

De website is goed toegankelijk, de keuze is ruim en bediening van de website is zelfs voor mij goed te doen! Bovendien: snel geleverd volgens afspraak. Een aanrader!

Leuke webshop en snelle nette levering

Altijd leuk shoppen bij Parfumania. Er is altijd wel iets wat je moet hebben maar niet in in de buurt kan kopen, of je zoekt een leuk cadeau. Een paar klikken en het is besteld. En ik krijg het dan vaak de volgende dag netjes thuisbezorgd.

Snelle levering.

Bestelling kwam snel binnen. Prima service.

Top bedrijf en geweldige service!

Voor een cadeau voor mijn vader was ik op zoek naar aftershave van Tabac. De groote variant(300ml) was op weinig plekken verkrijgbaar. Toen kwam ik Parfumania tegen. De verzending was snel en was met een leuk cadeau papiertje verpakt. Daarbij zat nog een luchtje om te testen en wat kortingsbonnen voor andere winkels. De volgende keer zou ik zeker weer hier bestellen!!

Snel geleverd.

Bestelling snel geleverd.

prima webshop, mooi producten

Heb fijne shampoo gekocht voor weinig geld.

Fijne ervaring

Beste, Graag wil ik jullie laten weten dat ik echt tevreden ben van jullie service. Onlangs heb ik een dubbele bestelling gedaan wat niet de bedoeling was. Het bedrag is terug gestort en ik ben zeker tevreden! Groetjes en nogmaals bedankt voor deze service!

Heerlijke luchtjes voor mooie prijzen

Ik heb een hele goede ervaring met Parfumania en bestel hier altijd mijn luchtjes op omdat ze mooie prijzen hebben en een snelle verzend service !

Mooi product dat niet overal te vinden is

Snelle levering en mooie geschenkverpakking.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Product is goed en betaalbaar. Snel geleverd. Prima

Topservice