Super snel geleverd en leuk ingepakt

Snel en goed verzonden Leuk ingepakt Ben zeer tevreden Zal Parfumania zeker aanraden bij familie en vrienden

Snelle levering, makkelijk bestelproces

Makkelijk te zoeken, zeer compleet assortiment, goede prijs en snelle levering!

Goede prijzen, fantastische service

Steeds scherpe prijzen. Service is keer op keer fantastisch

volgens afspraak

top

Gezocht gekocht en snel ontvangen

Gelukkig gevonden betaald en snel ontvangen. Daar hou ik van. Track and Trace. Goede prijs.

Verrassend

Originele kwaliteit voor iedereen! Echt aangenaam verrast.

Mijn favoriete webshop

Aankoop van producten zijn goedkoper dan hier in de winkels en enorm snelle levering en ook de betaling verloopt vlekkeloos.

Niet goed!

Ik kocht een digitaal wekkertje voor 24,... euro. Bij ontvangst blijken de cijfers maar gedeeltelijk op te lichten. Ik vroeg voor omruiling en kreeg geen antwoord. De eau de toilettes mimosa en muguet ruiken in de verste verte niet op wat het zou moeten zijn. 1ste aankoop, nooit meer!

Geweldig.

Snelle levering, zeer goede verpakking en verzending. Top !!!!!!!! Volgende keer weer.!!!!

Tevreden

Ondanks ik het geurtje goedkoper zag. Heb ik even gebeld werd zo netjes te woord gestaan. Omdat ik vertelde dat het mijn eigen verjaardag kadootje was. Was heel erg Leif ingepakt en een kaartje erbij. Fantastisch en heel erg attent.

Al meerdere keren hier besteld, altijd goed :-)

Snelle levering en altijd goede deals

Heerlijke geuren en niet overheersend.

Weer goede Aqua di Parma aangeschaft. Super lekker en Niet dominant overheersend.

Overzichtelijk/betaalbaar en snel geleverd

Makkelijk te bestellen,en snel en netjes geleverd Met tester en div aanbiedingen erbij top

Prima in alle opzichten

Je krijgt zoals belooft. Snel en correct

Voor ieder wat wils parfumerie.

Ik ben al jaren klant, en mijn ervaringen met parfumania zijn uitstekend, de volgende dag netjes thuis. Dus ook handig voor een laatste musthave cadeau voor een jarige. Ook fijn verpakt. Groot assortiment, in elke prijsklasse, en ruime keuze. De acties vind ik het het leukste.De beschrijvingen van geuren etc. die zijn top.

Goede merken!

Fijn dat jullie Acqua di Parma verkopen en voor een interessante prijs. Daarnaast vond ik de levering lekker snel! Nieuwe bestelling is geplaatst.

Echt geweldig!

Echt helemaal super! Al meerdere malen een bestelling geplaatst, makkelijk te bestellen, netjes een bevestiging en snelle levering! Super al die extraatjes aan bonnen die meegeleverd worden.

super goed verzorgd en heerlijk produkt

Het is prima verpakt en het ruikt heerlijk

Aanrader

zeer snelle levering, goed verpakt !

Correct geleverd en snel en lekker geurtje

Prima geregeld, aanbeveling waard

Alles precies zoals vermeld. Leverdatum was op tijd en alles in goede staat ontvangen. Leuk om er een tester bij te krijgen!

Topppppp

Goede prijs en snelle levering

Prima,snelle levering

Goede website,duidelijk en snelle levering

Goed en snel

Goed produkt goed verpakt snel geleverd

Goede klantenservice!

Voor een verjaardag handcrème in een cadeauverpakking besteld. De verpakking was beschadigd. Na telefonisch contact en het sturen van een foto, werd mij de volgende dag een nieuwe cadeauverpakking toegestuurd. Vriendelijke dame aan de telefoon, vol begrip. Top service.

Postbus 296

9400AG Assen