top zaak

top service en lieve mensen

Goede levering netjes verpakt

Mijn bestelling kwam vrij snel aan, het was netjes verpakt, ik ben tevreden en zou een volgende keer zeker weer hier bestellen. De prijs was ook aantrekkelijk.

Prima geregeld en snelle levering

super goede service

top product en super goede service. Mijn bestelling was snel geleverd.

Vlotte levering, goede prijs

Goede prijs, vlotte levering, goed verpakt.

Correcte levering, goed verpakt

Niet echt vlug geleverd maar valentijn en corona toestanden

Goede producten en snel geleverd.

In deze periode waar iedereen online bestelt valt het niet mee om binnen 24uur te leveren maar toch krijgen ze het bij Parfumania voor elkaar. Klasse!

UITSTEKEND!

Super snelle levering tegen een voordelige prijs voor een heerlijke geur.

Geweldig!

Bestellen ging makkelijk en snel, het werd op tijd en op de afgesproken dag geleverd ondanks de corona. Het pakketje is super verzorgd ingepakt zodat niks kapot gaat, wat ik heel fijn vond om te zien. Ook is de verpakking van het pakketje ( Het doosje waar de giftset in zit ) heel netjes. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Duidelijk, overzichelijk, goede prijzen en snelle levering

Overzichtelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering - kan het zeker aanraden.

Gelukkig zat er geen vreemd luchtje aan jullie site, en is alles perfect geregeld!!!!

Ik was zeer tevreden. Mooie prijs voor mooi product. Prachtig ingepakt en mijn vriend was er heel blij mee!

Ik bestel regelmatig en het wordt altijd keurig op tijd bezorgd

Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Maar op mails met vragen en/klachten ontvang ik geen respons!

Formidabel

Is gemakkelijk en snel geleverd

Snelle levering en goede service

De producten worden snel geleverd en mooi ingepakt. Goede prijs voor mooie en luxe merken.

Volledig tevreden van de service

Het geleverd product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Levertermijn en duidelijkheid ook.

Snelle service, goede prijs, heerlijke parfum ☺️

UITSTEKEND!!!!

Het was de eerste keer dat ik iets bij Parfumania bestelde. Vlotte afhandeling Precies op tijd geleverd Op het juiste adres afgeleverd ( in de Coronatijd gebeurt dat wel eens anders) mooi product voldoet voor 100% aan onze wensen

Heerlijke geur

Ik heb een heerlijke geur van Hugo Boss besteld en laten inpakken. Snelle service leuk ingepakt.

Snel en efficient.

Snel en efficient

Vaak besteld en altijd tevreden. Het product word snel geleverd en fantastisch ingepakt!!!

perfect

Bestelling is snel geleverd, perfect.

Snel en professioneel

Super website, snel geleverd en professioneel ingepakt TOP

Betrouwbaar.. en... Zeer snel bezorgd!

Ik had een pawpetrol horloge besteld voor mijn zoontje. Deze kwam kapot binnen, mijn zoontje helemaal sneu. Gebeld met de klantenservice. Heel vriendelijk behandeld. Volgende dag had mijn zoontje zijn nieuwe horloge binnen + een lief kaartje.

Top parfums voor een mooie prijs en snel geleverd.

Postbus 296

9400AG Assen