Reactie van het bedrijf
Beste Tamara,
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de door ons geleverde Marseille zeep van Compagnie de Provence. Wij waren niet op de hoogte van uw klacht en we vinden het jammer dat wij uw klacht langs deze weg hebben moeten vernemen en dat u dit niet rechtstreeks aan ons kenbaar heeft gemaakt, zodat wij in de gelegenheid waren geweest om u een toelichting te geven en om het probleem op te lossen. Inmiddels hebben wij meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen, maar helaas reageert u niet op onze oproepen.
Wij zijn officieel wederverkoper van het merk Compagnie de Provence. Tot op heden hebben wij geen klachten over deze zeep gehad. De Marseille zeep van dit merk is 100% natuurlijk en bestaat enkel uit plantaardige oliën, zonder kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen. Hierdoor kan de kleur en de textuur onder invloed van temperatuur lichtjes veranderen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit van het product. Het is juist een teken van de authenticiteit ervan.
Wellicht heeft u de zeep direct na aflevering door de postbezorger uitgeprobeerd? Omdat het dan uit een koude omgeving komt, is het product eigenlijk nog wat te koud en komt de geur niet goed tot ontwikkeling. Wij raden u in dat geval aan het flesje even binnen op temperatuur te laten komen en het daarna nogmaals te proberen.
Verder heeft het merk Compagnie de Provence meerdere lijnen binnen het assortiment die wat samenstelling, geur en prijs betreft allemaal van elkaar verschillen. Mogelijk vergelijkt u verschillende lijnen met elkaar en gaat uw voorkeur toch naar een andere lijn uit?
Mocht u vooralsnog niet tevreden zijn over uw aankoop, neemt u dan gerust nog even contact met ons op. We kunnen dan wellicht samen met u tot een oplossing komen.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Parfumania