Top service!!

Na 1 dag al geleverd en met leuke cadeautjes bij! Super!!

Zeer te vreden door snelle levering

Fijne overzichtelijk webshop Hele verrassende producten ! Ben en blijf fan !!

Uitstekende service

Uitstekende service

Zeer tot tevreden was mijn eerste kennismaking met Parfumania. De order werd ondanks de corona problemen bezorgd binnen 24 uur zoals afgesproken. De producten werden keurig verpakt afgeleverd en tevens zaten er nog twee gratis proefmonsters bij.

top

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Mooie prijzen.

Wat op de website staat klopt.

Wat ik heb besteld is altijd prima. Zoals het in de omschrijving staat klopt.

Makkelijk te bestellen gevraagd om het in te pakken zag er mooi uit stukken goedkoper dan bij andere winkels en levering was de volgende dag in de deze tijd petje af !!

Geweldig ervaring, die ik ook ieder ander aanraad!

Ik heb bij Parfumania bestelling gedaan en ben zo van onder de indruk. Parfumania heeft een nieuwe klant erbij. Geweldig site en uitstekend service bij deze mooie site.

Op tijd en correct geleverd.

Volgens afspraak en correct geleverd.

Fijne website, goede prijzen

Fijne website, veel leuke producten en goede prijzen. Netjes afgehandeld. Zeer tevreden!

Prima en snel

Duidelijke site Snelle levering. Prijs redelijk.

Service ok, maar vertrouwen ???

Wij hebben een bestelling geplaatst, Nu komen we alle drie gezinnen tot de conclusie dat de kwaliteit van de produkten niet zijn wat we daarvoor aan produkten hadden van hetzelfde merk. De geur is minder en de produkten lijken aangelengd. Deze zijn veel liquider. Is het zo of niet weet ik niet, maar ga dit wel melden bij de firma die het produceren.

Snel, accuraat.

Snelle afhandeling en versturen van een bestelling. Scherp geprijsd. Uitstekende mogelijkheden om de betaling te voldoen.

Goed service

Goedkope aanbiedingen, en snel geleverd. Aanrader.

Goede prijs, snelle levering.

De producten die ik zocht, voor een goede prijs en snel geleverd. Top!

Vlotte service en uitstekend product.

Ik kreeg mijn bestelling snel. Mooi verpakt. Uitstekend product. Heel blij.

Uitstekend...

Kadootje besteld , om ergens anders te laten bezorgen. Ging perfect echt een aanrader!.

Prima bedrijf, helemaal tevreden!

Moest eerst even de kat uit de boom kijken met een nieuwe webshop. Maar ik moet zeggen —> goed en prima bedrijf. Juiste levering, netjes op tijden goed verpakt en prima prijs kwaliteit verhouding.

Eenvoudigweg super.

Het bestellen ging gemakkelijk, en de bestelling was supersnel. Daarenboven heb ik een parfum besteld dat bijna nergens te vinden is, en kon ik het kopen aan een heel aantrekkelijke prijs. Ik weet waar ik vanaf nu terecht kan voor de aankoop van een parfum in volle vertrouwen.

Duidelijke site met fijne prijzen

Duidelijke site, ruime keus, goede informatie bij product. inpakservice gekozen en was mooi en feestelijk verpakt. Snelle levering.

Zeer tevreden over de produkten

De huid Boss bottled was de perfecte gift voor mijn broer

Netjes verpakt en super snelle levering

Ben zeer tevreden, alles was netjes verpakt. En de levering was ook nog eens super snel. Website was erg overzichtelijk, je weet gelijk wat ze wel en niet hebben je kan het zo opzoeken.

Overzichtelijke site

En super snelle levering

Leuk set parfum als cadeau.

Snelle levering. Goede prijs. Favoriete merk. Leuke verpakking.

Postbus 296

9400AG Assen