Heldere website, met heel veel keuze en snelle afhandeling. Helemaal super!

Ik bestel wel vaker iets bij Parfumania. Ze hebben altijd mooie pakketten, aantrekkelijk geprijsd. Aanrader!

super

je besteld en ander dag in huis

Goeie prijs en vlotte levering

Reeds verschillende bestellingen geplaatst. De prijzen zijn gunstig en wat ik wou op voorraad. Een aan te raden site!

Top producten! Correcte levering! Top!

Geweldig en heel concreet en veilig ingepakt

Goed verpakt in een nette doos met vulling die de spullen beschermd tegen stoten etc.

top service

prijs kwaliteit top en supersnelle levering

Helemaal goed

Mooi verpakt en snel thuis. Top

Super snelle service.

Geweldig super tevreden

Goede service, mooi verpakt en goede prijs/kwaliteitverhouding!

Prima site om te bestellen

Snel geleverd. Netjes verpakt en ingepakt.

Prima webwinkel

Goede service, snelle levering

Snelle levering ondanks de omstandigheden

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Klantgericht en snelle levering

Snelle levering en afspraken nagekomen !

een Super bedrijf!

Makkelijk te bestellen, kertig verpakt en super snel geleverd!

très belle expérience, rapidité et commande conforme

très belle expérience, rapidité et commande conforme

Om blij van te worden

Ik ben zeer tevreden over Parfumania. Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ik was op zoek naar kerstcadeautjes en die heb ik makkelijk kunnen vinden op hun site. Je kunt ook alles in laten pakken met cadeaupapier. Waar ik helemaal blij van werd, was de zeer snelle levering. In de drukke decemberperiode werd het pakket toch al de volgende dag aan huis geleverd. En alles was netjes verpakt.

Alles wat ik gevraagd had en op verwachte levertijd geleverd!

Pakjes waren ingepakt zoals ik gevraagd heb en levertijd was ook zoals gezegd. In deze tijden heel leuk om je pakje te krijgen zoals je verwacht!!

Vlotte snelle levering ook in deze moeilijke Corona-periode. De pakjesbezorger was heel vriendelijk.

Niks op aan te merken...vlotte levering ook in deze moeilijke Corona-periode.

Eerste keer en zeker niet de laatste keer, super goed verzorgd

De verzorging en snelle levering in deze drukke tijd vond ik zeer fijn.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Zelfs in de tijd dat pakjes eindeloos onderweg zijn was de zending van Parfumania keurig op tijd. Heb al vaker bij jullie besteld en steeds tevreden. Alle medewerkers fijne feestdagen gewenst. Wim Loos, Bussum.

Heel tevreden

Heel tevreden klant

Goede kwaliteit

Bestel al een paar jaar mijn originele parfums bij Parfumania en tot nu toe geen spijt gehad. Snelle levering en ik kom altijd aan mijn trekken

Super .❤❤

Zeer snelle en nette verzorging . Goed ingepakt . Zeer tevreden

Prettig telefonisch contact

Artikel uitverkocht op de site, na contact prima alternatief geboden. Spullen snel in huis

Fijne en correcte afhandeling

Postbus 296