Goede zaak

Enorme keuze .snelle levering . Ik ben een tevreden klant.

Heel leuk dat jullie ook mooie, exclusieve merkjes in het assortiment hebben!

Prima ervaring met Parfumania! Mooi assortiment- Leuke prijzen & Snelle verzending. Bijzonder: Over de keuze van het gratis bijgevoegde monstertje is nagedacht. (Het past qua smaak bij de bestelde producten) Hartelijke groet, Nens

goede ervaring

alle produkten zijn van goede kwaliteit en worden uiterst verpakt geleverd

Positieve ervaring

Grote keuze en competitieve prijzen

Netjes overzichtelijk en duidelijk!

Keurig beschermd ingepakt en alles verliep prima en duidelijk.

Prima en betrouwbaar

Leveren altijd en altijd op tijd en goed verpakt. Betrouwbaar.

Met blijdschap dit bij jullie gekocht

Met blijdschap dit bij jullie gekocht

Snel en vriendelijk

Scherpe prijzen, snelle levering en een mooi assortiment. Blij met het heerlijke Miss Dior geurtje.

Snelle levering!

Al vaker iets besteld. Steeds snel geleverd. Dus snel genieten van de lekkere geurtjes. Vorige week weer fijne geurtjes besteld. We moeten nog even wachten voordat we ze kunnen gaan gebruiken. Met kerst kunnen we er van genieten.

Goed en correct

Makkelijk besteld en geleverd vlgs plan.

Mooi op tijd

Ik heb niet lang gewacht op de levering. Was netjes ingepakt. Website was duidelijk.

Tevreden

Op tijd aangekomen, goed verpakt. Jammer geen staaltje. Wel peper noten die ik helemaal niet lust.

Altijd hele snelle levering. Er zit altijd een sample bij en korting. Ik koop hier altijd me parfum leuke prijzen. Ik zeg top al meerdere mensen invet gehaald ik hier ook te kopen iedereen is dik tevredene

Bestellen bij parfumania is geweldig. Voor de tweede keer besteld en had mijn bestelling meteen de volgende dag binnen. Vrienden aangeraden om bij parfumaria te bestellen.

Fijne producten voor een lage prijs!

Fijne producten voor een lage prijs! Super snelle verzending!

kwaliteit, prijs, tempo

dus dat!

Mooie prijzen snelle levering

Geweldige site altijd leuke cadeau pakketten en goedkoper als een drogisterij! Snelle service en goede kwaliteit! :D

Super.

Voor de eerste keer hier besteld, bestelling perongeluk geannuleerd dit heeft een medewerker voor ons terug gedraaid

snel geregeld, mooie producten

snel geregeld, mooie producten

Zeer tevreden .

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Heel snelle levering.! Zeer goede service.

prima services

Vloeibare zeep enz besteld!Veilig en netjes ingepakt en vrij snel geleverd.

Deodorant

Ik bestel al enkele jaren een deodorant die bijna niet te verkrijgen is in een fysieke winkel, dat zij die vrijwel altijd op voorraad hebben en dus direct kunnen leveren vind ik fantastisch. Daarnaast kun je het bestelde (ongeacht wat) laten verpakken in cadeauverpakking, bijzonder leuk vind ik voor een gelegenheid.

Producten veilig verpakt. Vlotte levering. Geschenkje bij de bestelling. Zeer aangenaam.

Bestellen is prima..bezorgen was een ramp

Mijn bestelling plaatsen ging prima. De site is overzichtelijk en ik heb kunnen vinden wat ik wilde. De melding van bezorgen kwam ook vrij vlot alleen toen ging het mis en is mijn pakket retour gestuurd. Prima service dat er na mijn mail gelijk is gebeld naar mij en pakket is opnieuw verstuurd. Helaas niet de volgende dag geleverd maar toch dan binnen gekregen en alles naar wens!

Snel top kwaliteit precies zoals beschrijving

Had parfum gucci voor mijn vriendin besteld was precies de goede en kwam snel al binnen niks te klagen ik ben tevreden vaste klanten nu

Postbus 296

9400AG Assen