Uitstekend!!

Producten zijn goed te vinden op de site. Uitstekende prijzen, snelle verzending! Ik ben blij en zal zeker opnieuw producten bestellen.

Ruim assortiment en snelle levering.

Alle artikelen duidelijk gesorteerd waardoor je snel vindt wat je nodig hebt. Veel keus en de beloofde levertijd werd prima nagekomen.

Top top top!!

Top snelle levering en heel voordelige prijzen! Kan een ieder aanraden om hier je parfum te kopen.

Gevonden wat ik zocht aan betaalbare prijs

Vlot gekozen en geleverd

Top, besteld en de dag daarna in huis

Goede ervaringen met Parfumania! Snel bezorgd en prijs in vergelijking met andere bedrijven zeer goed!

Snelle en nette levering

Had besteld, gelijk een bevestiging en de dag erna al in huis. Heel fijn.

Zeer goed verpakt en alles in cadeaupapier verpakt. Snelle verzending

Goed an raap

Goede site

Goeden en snelle levering

Alles prima, zoals het hoort !

Zeer gemakkelijk en snel terug te vinden op de website. Vlot bestelsysteem en snelle verzending en levering. Wat wil je nog meer...?

Grandioos geweldig

Ik ben nieuwe klant en ik moet zeggen dat ik ongelooflijk zeer tevreden ben van jullie zaak.De opvolging van bestelling en levering is zeer duidelijk en zeer vlug .Ik heb al reclame gemaakt bij verscheidene vrienden en die zelfs al parfum hebben besteld.Meteen direct goede respons gekregen hoe blij men was met de vlugge service en verpakking van verzending.En het voornaamste is wel dat jullie prijzen geweldig zijn.Ik weet dat ik in de toekomst nooit meer naar een parfumeriezaak zal gaan maar wel bij jullie zal kopen.Ik dank U voor de goede service en zal verder reclame maken voor Parfumania.Met vriendelijke groeten Rita

Duidelijke webshop en goede service

Makkelijk bestellen door een overzichtelijke website en gelijk bericht dat er betaald is en dat de bestelling verwerkt en verzonden wordt daar door snel in huis.

Parfumania altijd goed!!

Altijd goede service en levering altijd in orde

Top prijzen en snelle service!!

Top prijzen en wederom snelle service

snel geleverd en mooi verpakt

tot nu toe altijd goede parfums, snel geleverd moie verpakking

geweldige shop met een zeer ruim assortiment

Kan altijd alles vinden wat ik wil hebben. Snel geleverd en goed verpakt. En dit allen voor een goede prijs.

Bestelling snel en in goede orde ontvangen. Goede mails gehad om bestelling te volgen.

Goede producten, snelle afhandeling... Goed betaalbaar...

Supergoede service!

Mijn bestelling komt altijd netjes op tijd en is in perfecte staat!

TOP !

Mijn lievelingsgeurtje aan een interessante prijs ! Degelijk verpakt en 's anderendaags al thuis ! Dit kan niet beter ! Super !

Correct, snel en gemakkelijk

Lekker makkelijk, lekker snel en niet te duur. Precies hoe ik het graag heb.

Mooie producten. Levering goed en op tijd.

Eerste keer besteld. Ben tevreden over de producten en het verloop van de levering.

perfect

snelle service

Groot aanbod, eerlijke prijs

Het aanbod is immens voor zowel vrouwen als voor mannen. Heel vlug verstuurd en ontvangen. De prijs is duidelijk voordeliger als in de handel. Hier shoppen wij dus heel graag opnieuw.

Postbus 296

9400AG Assen