dit is top

zeer verzorgd en zeer vlug ontvangen verwittigd per mail wanneer pakje aankomt

Goed geregeld

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Snel en keurig verpakt

Ze doen wat ze zeggen

geweldig

geweldig omdat ik het product verkreeg wat ik zocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs en dan ook nog buitengewoon vlot thuisbezorgd zonder extra kosten.

Parfumania is betrouwbaar, eerlijk, goedkoop en snel.

Ik bestel met een gerust hart mijn parfum altijd bij parfumania. Het is een betrouwbaar adres met mooie kortingen en altijd een snelle en correcte levering.

prima service

Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling. De bestelling is goed verpakt. Netjes IK ben erg tevreden over de producten.

Alles ging prima, goed kwaliteit en een snelle levering.

Het zoeken op de website ging goed, keuze was ook ruim. De thuisbezorgen ging vlot, was netjes verzorgd en er was nog een staaltje bij. Dank je wel Parfumania en tot een volgende keer

Makkelijk bestellen en snelle levertijd.

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Veel keuze, ook in producten voor mannen. Prijzen zijn scherp en er wordt snel en correct geleverd

Snel en goedkoop

De artikelen snel ontvangen voor een goede prijs

Snelle levering met kwaliteitsvolle producten

Zeer snelle levering Kwaliteitsvolle producten Goed ingepakt

geweldig

keuze uit allerlei heerlijke geuren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Zeer snelle levertijd, en zal zeker niet bij een andere site bestellen, tenzij het luchtje er niet is. Kortom, een aanrader voor iedereen die van goede service houd, van heerlijke luchtjes, en een snelle levertijd. Daar komt ook nog bij dat de prijzen zeer goed zijn.

Zeer goede ervaring, van bestelling tot levering.

Zeer goede ervaring, van bestelling tot levering.

prettig en correct

Altijd op tijd,en produkten van veel merken.

Zeer goede ervaring

Kwaliteitsproducten aan zeer goede prijs, verzorgde verpakking en supersnel geleverd!

Super goeie site

Ben zeer tevreden.de bestelling werd op tijd bezorgd.zeer goed verpakt en goed beschermd.het kado was ingepakt zoals ik het wilde.en zag er heel mooi uit. Ik zal zeker vaker bestellen bij jullie en aanraden bij vrienden en kennissen. Jullie zijn goed koop.en de site was netjes en goed overzichtelijk. Ik zeg ga zo door. Vriendelijke groet. Annet stok.

Zeer tevreden. Luchtje snel geleverd.

Verrassend!

Kocht eerst een voor mij bekende geur, maar veel goedkoper dan in de winkel. Vervolgens heb ik twee geurtjes op waterbasis geprobeerd. Het was raak. Heb nu al driemaal ditzelfde geurtje besteld en daarnaast een nieuwe variant. Deze laatste heeft op dit moment mijn hart gestolen.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding

Veel mooie aanbiedingen, scherpere prijzen dan bij de grote parfumerieketens, snelle levering. Ben zeer tevreden.

de bestelling is goed geregeld en afgehandeld

Heldere website. Makkelijk in te vullen Voldoende keuzes Snel afgehandeld Goed afgeleverd Goede prijs kwaliteitsverhouding

helemaal goed

ik kon makkelijk kiezen op website , pakket kwam keurig bezorgd door postnl

uitstekende leverancier

goede prijzen stipte levering voor herhaling vatbaar

Snelle levering en mooie prijs voor een populair product

Narcisso Rodriques for her

Correcte levering

Correcte levering van onze bestelling. Pakket goed verpakt.

Goed werkbare site en snelle levering tegen een goeie prijs

Postbus 296

9400AG Assen