Top aanbod, mooie prijzen en perfecte service

Een prachtig, uitgebreid gamma dat uitnodigt om te verkennen, een duidelijk prijsverschil met winkelprijzen... Snel en keurig bezorgd. Ik heb ook een bijzonder aangename ervaring met de telefonische klantendienst.

Een aanrader!

Makkelijk te bestellen, prima geprijsd, snelle levering en keurig verpakt! Dit is een echte aanrader!

snelle en correcte levering zonder poespas

Altijd als ik bij Parfumania bestel is de bestelling correct en zeer snel geleverd.

top snel & betrouwbaar

altijd goed

Luchtige ervaring

De website is overzichtelijk, makkelijk bedienbaar. Het assortiment is zeer uitgebreid en de prijs/kwaliteitverhouding super.

Uitstekende service en redelijke prijzen.

Ik ben zeer tevreden over Parfumania. De bestelling wordt heel snel geleverd en de prijzen vallen reuze mee. In mijn woonplaats zijn ze stukken duurder.

Duidelijke site en snelle levering. Alleen heb ik geen cadeautje gekregen had graag de kinder parfum gehad voor mijn kleindochter ze is 15 oktober jarig.

Vlotte en correcte service.

Mijn ervaring met parfmania is zeer goed. Al enkele malen besteld. Alles zeer correct thuis afgeleverd op de aangeduide dag! Top!!

Fast and reliable store

Prices from Parfumania are the best around. Items are authentic and sealed. You can also pay by paypal which is always great. Shipping is really quick to Belgium, plus you get an email to track your order which is great. They also have special offer every now and then so do sign up to their newsletter!

Snelle levering mooi verpakt

Top!!

Perfect en duidelijk!!

Gunstige prijs en snelle levering. Duidelijke informatie op de website.

Zie boven

Zeer snelle service en goede track en tracé.

Een goed georganiseerde zaak..!!

Ik bestel mijn eau de toilette en hebben ze een dag later netjes afgeleverd, ben slecht ter been en dus is dit een uitkomst lekker thuis winkelen met een betrouwbaar bedrijf, chapeau..!!

Fijne site met goede prijzen.

Vele A merken met een voordelige prijs, een fijne site waar alles makkelijk op te vinden is.

Heerlijke parfum en goede prijs kwaliteit verhouding.

Top service en prijs.

Alvorens ik het product ging kopen heb ik contact opgenomen met de helpdesk. Ik ben professioneel en deskundig te woord gestaan. Mede dankzij het advies heb ik mijn keuze kunnen maken om op de website te bestellen. Super service en top prijs.

Betrouwbaar en goede prijs

Gezocht op internet naar aftershave en Parfumania snel gevonden. Prijs was ok en levertijd kort. Bevestiging kwam snel evenals de uitstekend verpakte fles aftershave Shane Complimenten voor de service

perfect

De bestelling was snel geleverd. Perfect

Correcte afhandeling en aflevering

Duidelijke site - correcte en snelle afhandeling. Tip: korte beschrijving geur toevoegen. Heb deze opgezocht op andere site en voldoet prima aan beschrijving.

Snel en netjes

Vlot geleverd

Geweldig!

De site was heel duidelijk en al snel had ik mijn geliefde parfum thuis bezorgt en in een mooie verpakking!

snel bezorgd en goed verpakt

niets te klagen alleen maar lof

Bestelling gedaan van mijn favoriete eau de toilette met bodycreme. Voor 110 euro. Wel een karig monstertje erbij vond ik.

Postbus 296

9400AG Assen