Het ruikt heerlijk En snel geleverd

Perfect internet bestelling

Groot ass wat ik zocht, super snelle levering , goed verpakt, zeker voor herhaling vatbaar

Steeds correct & perfecte & snelle levering

Groot gamma van parfums aan scherpe prijzen, echtheid gegarandeerd. Snelle levering & groot aanbod ook van schoonheidsproducten. Top!

Heel snel en correct

Uitstekende service. Heel correct en snelle levering!

Supersnelle levering van top merkproducten voor een mooie prijs

Eenvoudig om bestelling te plaatsen, 33% goedkoper dan bij de landelijke parfumerieketens. Keurige bevestiging van de bestelling, een uur later een mail dat de bestelling ingepakt was en al Was over gedragen aan Post.nl. Volgende ochtend pakketje met spullen binnen. Ik zet deze site bij “mijn favorieten”.

Super !!!

Eenvoudige bestelling en betaling Levering zoals vermeld (ook tijdens weekend !) Inhoud zoals beschreven

Super!!

Heb nu voor de 3e keer n bestelling geplaatst. Ben heel tevreden. De verzending is snel, producten zijn goed verpakt. Daarnaast zijn de artikelen ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Heb nog nooit eerder hier besteld. Maar raad het opzeker aan Snelle service en leuk ingepakt voor zo tegeven op een verjaardag Ga zeker, vaker wat bestellen!

Ik heb nog niet ontvangen

super

Snel lekker ruiken!!

Super snelle levering van mijn exclusieve luchtje van Acqua di Parma, en nog een heerlijk probeer monstertje erbij ook wat wil een vitale man als ik nog meer?? Ik kan de vrouwen niet van me afgeslagen krijgen haha Nee gewoon super en lekker snel zoals we dat willen tegenwoordig! Bedankt en tot de volgende aankoop!

Makkelijk bestellen, snelle levering

fijn dat er aanbiedingen zijn die goed aansluiten bij wat wij nodig hebben

Perfect, altijd al geweest!

Ik bestel al jaren bij Parfumania en ben altijd supertevreden, ten eerste over de prijs, maar ook andere dingen, soms krijg je een cadeautje bij je bestelling, het is allemaal prima verpakt en een supersnelle levering en er is geen parfum dat je Niet kunt bestellen bij Parfumania

Excellente service

Gewon zoals het moet,betrouwbaar,snel,geen kritiek

Goede prijs en snelle levering

Beste prijs die ik op internet kon vinden en een pijlsnelle levering. Een gelukkige klant!

Altijd een cadeautje om te ontvangen! Snelle levering, goed en veilig verpakt en altijd leuke / lekkere monstertjes erbij, heerlijk!

snelle, goeie service en beste prijs

makkelijk aankopen en een snelle en efficiente check out.

Snelle service. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Superleuk verpakt ook!

goede en snelle service

binnen 4 dagen mijn bestelling ontvangen. goede en snelle service. juiste product ontvangen voor een goede prijs kwaliteit en hoeveelheid verhouding.

alles naar mijn wens

gezocht en gevonden!!

Ik ben dol blij met Parfumania omdat ik hier vind wat ik nergens anders kan vinden omdat ze het ergens anders gewoon niet hebben of verkopen. Neem nou bijvoorbeeld 4711, dit al oude Kölnisch wasser is bekend bij veel drogisterijen in de originele uitvoering als het alom bekende refreshing water maar bij Parfumania zijn er zovele soorten te vinden van dit bekende merk en ik heb er ondertussen mijn kast mee vol staan!! Zelfs zepen zijn er van te vinden en er komen nog steeds nieuwe geuren bij, in één woord Geweldig want ik ben er dol op!! Maar buiten dit grootse merk hebben ze bij Parfumania zoveel andere kwaliteits-producten waar ik dol op ben geworden, zoals het Italiaanse merk Nesti Dante, die maken heerlijke zepen in verschillende uitvoeringen en alom in samenwerking met de natuur en dat bevalt me gewoon ten zeerste want van de natuur moeten we het hebben, hou haar dus in ere.

Super goede service en snel!

Goede prijs en ruime keus

Veel keuze

veel keuze, en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede prijs en keurig verpakt

Heerlijk ruiken hoeft niet duur te zijn

Kreeg een aanbieding voor 50 ml. Toen via google bij u terecht gekomen voor dezelde prijs heb ik nu 100 ml top

Postbus 296

9400AG Assen