super snel mooi verpakt en topservice

Uitstekende service - leveringsdatum gerespecteerd!

Prima service!

Zeer snelle service en vlot geleverd

Was eerst een beetje terughoudend maar ga nu zeker nog in. De toekomst online bestellen

Alles naar wens verlopen

Zal ik zeker nog iets bestellen

Zeker de goedkoopste!

goede service! Snelle levering!

DE website voor MIJN Parfum

Ik ben op alle gebied heel tevreden. Sinds 25 ,jaar ben ik een verbruiker van de exclusieve geur van Laura Biagiotti's Roma, evenals mijn echtgenote. De verschillende producten uit dit gamma waren tot op heden steeds bij jullie beschikbaar. Nu, spijtig genoeg niet meer de douchegel UOMO...,! Tenzij jullie een nieuwe bron vinden natuurlijk.

Snel en netjes geleverd

De bestelling was vlot verwerkt. Het product is nergens meer verkrijgbaar, dus ik was blij dat ik het kon bestellen. Ik kreeg er ook nog een leuk cadeautje bij!

Volgens afspraak en aantrekkelijk geprijsd

Levertijd CF afspraak, netjes verpakt. Leuke prijsjes. Altijd kunnen alagen

Vandaag besteld morgen in huis, ook in Corona tijd!

Vandaag besteld morgen in huis, ook in Corona tijd!

Uitstekende service

Heel snel en correct

besteld en na 2 dagen bezorgd en heel netjes ingepakt

Weeral super

100 % betrouwbaar en ook nog eens een supersnelle levering.

Het bespaart je gewoon een hoop geld als je bij Parfumania bestelt!

Zeer snelle levering voor een zeer goede prijs.

Zeer tevreden over deze firma.

De website is heel duidelijk en overzichtelijk . De producten waren goed ingepakt , en heel vlugge levering . Bedankt !

super

op voorraad en snel geleverd zoals het hoort.

geweldig lekker frisse geur

snelle afhandeling en levering

Veel keuze, snel geleverd.

Goede prijzen. Ik was snel klaar met bestellen en snelle levering. Was positief verbaasd dat ik ook hygienische handgel kon bestellen. Dit was zeker niet de laatste bestelling.

Helemaal TOP

Het assortiment is zeer ruim, de bestelling ging makkelijk en de levering was zeer snel. Kortom een top winkel.

Altijd op tijd bezorgd!

Ondanks de Corona altijd op tijd de bestelling binnen. Daarom een 5 ster. En ook een 5 ster voor de lage prijzen.

Fervent des parfums

Superbe site et surtout les réclames, la livraison a recommandé au autre...... Parfum super.

mooie prijzen, snelle bezorging

Mijn ervaring met Parfumania: Uitstekend!

Product: Van Gils eau de toilette Uitstekend Prijs: Uitstekend Levertijd: Uitstekend Tot nu toe geen klachten. Houden zo.

Top service!

Goed en stevig verpakt en een leuk kadootje erbij, bedankt!

Zeer netjes en goed.

prima levering en snel. Top.

Postbus 296

9400AG Assen