Koop vaker hier en altijd netjes op tijd

Goeie webwinkel met een ruim assortiment en goede prijzen!

Hele goede en snelle levering

Netjes op tijd

Goed verpakt en snel geleverd.

Omdat ik niet op de tijd thuis was dat het pakje bezorgd zou worden, kon ik kiezen voor een afhaal service. Klasse! De kers op de taart was een klein kadootje in de verpakking. Ik ben zeer tevreden.

Als ik iets bestel is het altijd goed.Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden over hoe alles klopt.

Zeer goede koopervaring

Supersnelle levering, zeer scherpe prijzen, goede website

Geweldig goed

Vlugge goede verhandeling prima prijs

Geweldig, en snel.

Had het maandag besteld en dinsdag werd het geleverd. Helemaal goed. Daar worden mensen blij van. MVG. M. M.

Helemaal goed!!

Ik had een financiële fout gemaakt en dat is binnen 24 uur opgelost. Snelle levering... Gewoon top

Snelle verzending. En product zoals omschreven !

Een fijne ervaring met parfumania

Heel snel, correct.

Ik ben al jaren klant van Parfumania. Het is heel gemakkelijk, snel en goede kwaliteit.

uitstekende webshop, geen enkele klacht

Ik bestel nu al meerdere keren bij Parfumania en elke keer zijn de bestellingen perfect. duidelijke site, goeie prijzen, snelle levering en uitstekend verpakt! ik kan dan ool echt geen enkele klacht verzinnen. 10/10

Snelle service en prima verpakt

Bestelling verliep makkelijk. Website is helder en duidelijk. En hele snelle levering. En dat in deze tijd. Top

Goed, goed en nog eens goed

Bij deze website heb ik voor het eerst wat besteld, ik kan zeggen dat ik er erg tevreden mee ben en dat mijn bestelling binnen 24 uur is bezorgd. De website zelf is goed ingericht en ze hebben vrijwel alles wat je wil (qua cosmetica). De prijzen liggen laag vergeleken met de andere concurrenten, ik zal zeker vaker gaan bestellen.....

Alles tip top in orde. Mooi ingepakt.

Correct en snel geleverd! Uitstekend!

Duidelijke webshop en relevante aanbiedingen. Steeds correct en snel geleverd. Reeds jaren klant!

Correcte en snelle levering.Top!!

Al verschillende jaren ben ik klant bij jullie omdat het prijs kwaliteit een top onderneming is. Heb jullie al bij vrienden en familie sterk aanbevolen. Nogmaals bedankt voor de snelle verwerking en snelle levering.

Topservice en topproducten !

Al verschillende malen bij Parfumania besteld en ik ben er heel tevreden van : elke keer correcte levering op de voorziene datum , mooie geschenkverpakking ! Dank jullie wel voor deze perfecte service van topproducten !

vlotte leveringen

Veel keuze aan producten met interessante prijzen. Gemakkelijk te bestellen en vlotte levering

Bestelling werd snel geleverd, goede prijs. Heb hier al vaker besteld en altijd zeer tevreden.

Beste wat ik ooit heb gekocht en gekregen

Het is een hele goede zaak maar de verzendingskosten zij nogal duur maar dat is niet zo erg de zaak is trouw en als er iets mis gaat helpen ze u ook meteen !!!

Zeer lage prijzen. ten opzichte van andere bedrijven. Correcte en snelle levering.

eerste bestelling maar niet de laatste

Voor de 1ste keer besteld en alles netjes en tijdig geleverd zelfs in deze corona-periode

Helemaal toppie!

Ik had 6 bruisballen gekocht en ze waren heel snel geleverd. Ook waren ze allemaal nog heel. Er zat zelfs een tester bij van handcreme. Heel lekker!

Super servive

Nog nooit eerder gehoord van deze site, daarom was ik eigenlijk in het begin sceptisch om een bestelling te plaatsen. Doordat de crème echt een goedkoper was dan de overige winkelds heb ik toch een bestelling gedaan. Binnen twee dagen was het product binnen, zoals beschreven. Ik ga hier vaker bestellen, super producten voor fijne prijzen en snelle levering!Top!

Postbus 296

9400AG Assen